27 12
發新話題

山王replay 連 教學

[Close]

山王replay 連 教學

先說團戰定位.
山王係1隻大暈 而且可以1殺多人既重要英雄
團戰泥講 多數都係中路.

先教教出裝
一出門 當然係 庫 電捲 清酒 豬肉
食左粒豬肉 跟住買  魔符 魔免 回魔
買閃介合左閃鞋佢 清酒直接換落石
落石電捲係甘食冰 (開1技出去食冰,人地衝入泥=魔免)
可以保證你不會死喔^^ 落石要盡快換鬼丸 電捲換水計 魔符換風計
跟住水計換風傷 回魔換埋忍刀 風計換泉刀($6400)
記住喔! 一開始吾可以掛住殺人, 因為你要做好後期大暈殺曬既準備!

1.庫+電+清酒+回魔+魔免+魔符
2.閃鞋+電+落石+回魔+魔免+魔符
3.閃鞋+水計+鬼丸+回魔+魔符+風計
4.閃鞋+風傷+鬼丸+回魔+忍刀+泉刀

再講講殺人流程
點解要出忍刀? 好簡單 因為好多人都會有石.
下.點解有石仲要忍刀 樓主你係咪傻
但係石只能睇900範圍^^
忍刀行埋去  跟住閃介 鬼丸 大絕 風傷 泉刀 (水計 , 風計)
跟住對面全部講再見都得嫁啦

如果吾想睇字既 可以睇rp
rp會連埋地圖一併交上
請各位細心欣賞!

rp錯誤..暫時未提供         

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

遲d 會大量甘講下                    

好少玩街場.. 因大多時間都拎去打團戰訓練團員         

點解無得加分!!!!!!!!!!         
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-9 22:45 發表
加上影片 效果會更好

閃鞋出了落石後才合會否效果更階

這樣食兵速度會可能會更高一層樓

個人意見 勿小
庫+電+清酒+回魔+魔免+魔符
甘吾要邊樣?        
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-10 18:45 發表
山王應該不用太早期魔水吧 有自身技能

只要龜一點吃兵 都不會死吧
團戰 人地直毛會camp入泥^^ 你開完1技 人地衝入泥
我睇你都係死路一條               
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2009-7-10 13:39 發表
二技 電卷都夠汁
教新手貼喔= =   不是個個都好似你彬哥甘尾刀食=.=         
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 barbee123 於 2009-7-11 09:19 發表
無人叫你一早開定架嘛
吾開定= 直毛 捉死左. 捉左= 過幾秒衝入泥sm
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 柚夜 於 2009-7-11 19:41 發表
本人也打過無數次團戰  

毛利多數都只吃兵 都不會太管你

你只要守兵塔食兵 w技 有1x多秒  你食完兵 返埋塔都夠時間

如果你咁都比人抓到 我想你的反應有一定限度了 還要有護符  

如果樓主不懂放馬眼 我就 ...
毛利多數都只吃兵 都不會太管你
? 真的嗎?  無數次團戰  
我睇應該吾會太多次...
色玩既人 都會直毛雙殺^^      
人無千日好 花無百日紅

通常 果/宇 都係會長輔槍神.只有直江 先會幫殺中. 你說一開頭3殺中 嗯 只是一開頭.跟住吾會再有^^            
人無千日好 花無百日紅

可是我說守塔吃兵 你又話比人camp 點都係死路一條 咁你會否有點自打嘴巴 ?
你認為你守係塔到吾會死? 毛光直變 雙大吾會死?      真可笑

原帖由 天下為|神 於 2009-7-12 23:43 發表
通常 果/宇 都係會長輔槍神.只有直江 先會幫殺中. 你說一開頭3殺中 嗯 只是一開頭.跟住吾會再有^^              
沒分別?     難道你一定不會被直毛 雙捉.永遠死守係塔..
我睇你應該很強勁. 你問下人 邊個山王吾出魔水吧      

我玩了信長都三年多.團戰都二年多.
我都不太想跟你在口水戰中      
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 CrusadersζL.J 於 2009-7-13 01:14 發表
實戰 最好
有得睇 口水無胃            98
已約他們友誼賽了            
人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-7-13 04:35 發表
話說, 我岩岩學玩團戰果陣都係跟柚夜學野..

咁早合閃鞋真係冇咩益處, 只會加3防, 不加能力未能助長到山王更快成長.

樓主話此貼係教新手, 我覺得教新手最好方法都係上個魔水 護身符 閃界 暴風褲 電卷 電刀 慢慢龜塔 ...
喔..大家都只係各有方法..可能佢認為佢既方法比較好..但新手可能未必覺得..
所以各有睇法吧           
人無千日好 花無百日紅

人無千日好 花無百日紅

引用:
原帖由 型棍28 於 2009-7-13 19:41 發表
傻仔.

有800符 仲要清酒?  有清酒仲要魔免?   笑鳥

褲都唔好要 買粒仙豆 好唔好?
呢d叫保險裝                 
人無千日好 花無百日紅

27 12
發新話題