18 12
發新話題

聽說貴團很喜歡跟人打滅團嗎?

[Close]
唉 算吧  本黎我好睇得起BuleRoSe  而家佢咁識搞gag   反而睇唔起佢地了   琴日同我講話 團場唔系度 唔計  之後今日話 lag所以 唔計  然後又話第二場 你地輸左 1比1  再打多  我地咪話約個時間  而家add極佢都 唔應  真系笑鳩死我地 msn明明系度 做咩唔應啊你?! 唔好粒水吧

算吧 你地 扮野都扮得似d 啦  咁果個什麽希系邊個啊   咁鳩串?! 亂咁接滅團戰  原黎你地團d人 咁多傻仔既   亂咁話滅團 輸左就話又lag 又話團長 唔系度   最後一句:你地真系gag團一個

我講 你講仲一舊舊   都唔明你地點樣?!  話好左滅團就滅團啦   做咩其他人又話 普通戰  唔好玩鳩我地啦      講野 有唔負責任 講好滅團就團滅啦   扮咩 唔系團長姐? 唔系團長 就咪亂話滅團啦  gag團   同埋  同sp團 打滅團戰  點解換左BuleRoSe 既    2個團黎打我地一個團?!  講出去都比人笑啦   下次就算要人幫拖  開個新ac嘛   哥哥教識你    by:請你滾  滾出去

系b0  漏左野講添  個什麽希 話自已冇接滅團  你講咩大話姐?! msn記錄:                   有6隊
2009/6/28  下午 08:57:09  苦澀∮ 希﹑  '' ♠ ▌▐ 小木 ___♡  你想出邊隊
2009/6/28  下午 08:57:15  '' ♠ ▌▐ 小木 ___♡  苦澀∮ 希﹑  哈
2009/6/28  下午 08:57:21  '' ♠ ▌▐ 小木 ___♡  苦澀∮ 希﹑  最強果隊
2009/6/28  下午 08:57:45  苦澀∮ 希﹑  '' ♠ ▌▐ 小木 ___♡  : D浪費時間
2009/6/28  下午 08:58:10  苦澀∮ 希﹑  '' ♠ ▌▐ 小木 ___♡  你要幾點.
2009/6/28  下午 08:58:15  苦澀∮ 希﹑  '' ♠ ▌▐ 小木 ___♡  約個時間
2009/6/28  下午 08:58:29  '' ♠ ▌▐ 小木 ___♡  苦澀∮ 希﹑  幾點打
2009/6/28  下午 08:58:35  '' ♠ ▌▐ 小木 ___♡  苦澀∮ 希﹑  你話時
2009/6/28  下午 08:58:37  苦澀∮ 希﹑  '' ♠ ▌▐ 小木 ___♡  宜家OK.
知唔知個希點反駁? 佢咁答: 約個時間 吾得閒可以吾接ok?(呢句我都唔明佢講乜..鳩唔搭八 ) 之後又話  10點鐘 0k?  then  我答你咩?

而家 唔系咩問題   本跟就系你地收埋d on鳩仔  明唔明 ?! 例如什麽傻仔希  希望你地團 整理一下個團  唔系會好多團邀你地玩滅團戰的

我地請人打?! 不要引我笑吧  0k?  我團d 人 0k?   同埋 你地 唔玩滅團戰 就米接吧  下次唔好啦    孫哥 我幾時有同你玩過  你講黎搞gag炸?!

我冇講 事發經過? 好心你睇d記錄啦  要我講多次? 本黎我地同你地打緊普通戰   啱啱開波果陣我個fd臨時 有野做.. 難道團戰重要過佢d 私人野嗎?!  之後話re 冇幾耐 你地團唔知邊個話唱我地團(咁就要唱我地團?你地團d人真系唔講道理) 果個人我就唔知 因為我已經走左 系我其中一個團友睇到

算吧.. 講多黎都冇用   既然滅團戰 唔打  就不要再嘈   嘈咁耐都系 你嘈我 我嘈你  有咩意思?!

上次 打團戰果5個其中1個話 唱我團  之後我團d人 就話我知  我黎興起上黎   就系msn 吊鳩 [email protected]    之後佢系msn 仲串 話  我地唔會同d 冇品團打團戰  then 我更加興啦  咪遼佢 打滅團戰  之後你地就加我msn  就系甘

講咩?!  話左我唔在場  系我地團員話我知  我唔洗理 邊個 都照差  之後  [email protected]
   叫你地加我

唔打滅團就咪煩啦    真系以為咁多時間同你地嘈咩!!  比d 時間溝女 好過啦

孫哥 講得啱.. 你追究又可以點?!  唔打滅團戰就索性咪煩 0k?!

我中意 亂招滅團 你吹b?!   你個團 樣衰 想滅你地團 0k?!

系既系既   

冰島 呢d人 咪識野咯. . 你唔串  我地點會冇啦啦約你地滅團?!

18 12
發新話題