36 123
發新話題

力量團隊破天[方]首位女將!絕密公開!!![附相]

[Close]

力量團隊破天[方]首位女將!絕密公開!!![附相]

佢既自我介紹:
              大家好啊!!!我係純情&可愛&溫柔學生妹>3<我會係比賽時同大家做啦啦隊噶
              係未來既日子我會練好信長,,同大家一齊努力  咀咀先^^
              你地平時可以叫我G cup baby><
        想要MSN既可以問我ling:kiss: :kiss: 期待你既回應[以下附我既自拍^^]

天地有正氣,冇錢冇天理..

明智既我第一時間問佢ling msn喇!!!!!!

聰明既你仲等咩??快d問佢啦 名額有限架!!!!!!!!!!!!

團隊
    〝Emρiτeξ

頂唔順,,想嘔

你嘔啦^^
              會有以上美女幫你接住嘔吐物架

頭先食完野...

引用:
原帖由 壯志驕陽 於 2009-7-2 21:44 發表
你嘔啦^^
              會有以上美女幫你接住嘔吐物架
仲諗住有令女,,點知,,比人昆左..

安已不  <<<<<<
世事無絕對,只有無頭緒.......

我都頂吾到  想嘔

好嘔 ...............

按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 2009-7-3 00:26 發表
好嘔 ...............
看下去,一定要看下去,無論如何也要看下去
hehe

壯陽,我知你扯到傻左,但係唔好係到發洩,你真係,,,

引用:
原帖由 力量團隊A 於 2009-7-3 20:09 發表
壯陽,我知你扯到傻左,但係唔好係到發洩,你真係,,,
咩wow
呢個板咁冷清
                 加點熱鬧都好,如果影響板容,我會del

世事無絕對,只有無頭緒.......

團隊〝Emρiτeξ   你唔係呢個板既人,你給我滾^^

名字呢d野好易改姐 我的心還在漢ar

36 123
發新話題