發新話題

三秒就夠了 明智光秀[影片+心得]

[Close]
引用:
原帖由 7171 於 2009-7-4 11:29 發表

街場係咁ga la

唔出丁丁先好玩
街場d人好唔識合作嫁.......最好的方法就是魔水+丁丁自救

好支持你個d影片,我又玩番場sin,你係唔係唔+個招2技ga?

引用:
原帖由 天織﹏Tukz 於 2009-7-4 10:03 發表
唔知樓主有冇試過玩長船光秀呢?照樓主出吹箭同疾衣咁玩法..把菊1換7600可能會加快殺人既速度好多 (個人意見) 同埋見到樓主反應都幾好......菊1加果d血都唔會影響到你隻光秀條命
-_-.......上左7600 d紅字都幾有睇 ...
見果場d人魔水多 咪出菊一昆下水
長船都唔錯  上次我出3把玩野 隻光秀係咁跳

引用:
原帖由 7171 於 2009-7-4 10:17 發表
個名吸鬥左我入黎

好似有兩個玩法

血紅,吉鋼,自新技,3暈
我玩法就係唔出凍雲

引用:
原帖由 星夜。猛俊 於 2009-7-4 11:28 發表
佢地唔識出丁丁-v+
光秀哥係好鬼屈,,係路人場
光秀哥大技團戰又係好鬼死有用

光秀同秀滿2兄弟係路人場都係好屈

希望[北敗]WaI哥玩下 秀滿 啦
對光秀好小人會出叮叮吧?
同埋我有電刀的,路人場破叮冇難道 買隻下忍玩死佢了 回80秒
我諗過嫁啦,如果出套秀滿影片又會有人話對面唔識魔水

好勁呀佢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 力量團隊A 於 2009-7-4 11:48 發表
好支持你個d影片,我又玩番場sin,你係唔係唔+個招2技ga?
2技玩爆塔莊先加
我加技方法教下你啦
一開始升爆血刃 之後升一點爆就夠了 爆升黃點 有大升大 之後再升番招爆

其實還有一個玩法

忍刀  就算有幾多反應都好

第一下必定暈到 其次加上吹箭/吉鋼 都好SM
世事無絕對,只有無頭緒.......

點解爆+1點???

引用:
原帖由 力量團隊瞬 於 2009-7-4 13:08 發表
其實還有一個玩法

忍刀  就算有幾多反應都好

第一下必定暈到 其次加上吹箭/吉鋼 都好SM
我都有出隱刀的 只是e幾場rp沒有
同埋如果人地有叮叮 隱刀第一下爆50 可以破左佢叮叮的
e排愛上了鬼手 又平又好用

合起來麻煩

引用:
原帖由 力量團隊A 於 2009-7-4 13:11 發表
點解爆+1點???
因為前期冇攻速 升咁多冇用 晒點
爆黃點 加全能力比較有用

引用:
原帖由 力量團隊瞬 於 2009-7-4 13:13 發表
合起來麻煩
和泉夠麻煩

路人場基本上我就唔會合和泉同鬼手之類的野...

本多我買一個能量剛頂就算

引用:
原帖由 力量團隊瞬 於 2009-7-4 13:15 發表
路人場基本上我就唔會合和泉同鬼手之類的野...

本多我買一個能量剛頂就算
在下甘拜下風,佩服 佩服

發新話題