33 123
發新話題

left 4 dead影相及錄影問題...

[Close]

left 4 dead影相及錄影問題...

想請問一下如何在遊戲中影相及錄影,且影相的圖片及錄影檔既位置在那?? thanks a lot~

影相按F5
Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\screenshots

錄影(demo)請遊戲中按"~"
輸入record 檔案名稱(必須為英文)
停止錄影時"~"輸入stop
播放demo=遊戲主目錄輸入playdemo 檔案名稱
檔案會在
Steam\steamapps\common\left 4 dead\
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

boomer自爆

你地用boomer自爆有冇用??姐係可唔可以爆d汁係倖存者到??
我岩岩用左個ipve更新包,之前自爆係可以的,但更新左之前自爆就冇效果,so sad...應該係更新包的修正吧...

你地用boomer自爆又有冇效果呢??

boomer有得自爆加咩-口-

我正係知 射爆 -口-

引用:
原帖由 [夜族]殺 於 2009-7-3 20:06 發表

我正係知 射爆 -口-
由太高Ga地下跳下,試下會唔會自爆。

引用:
原帖由 omasterq 於 2009-7-3 20:15 發表

由太高Ga地下跳下,試下會唔會自爆。
你未re場會係甘

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-3 16:23 發表
影相按F5
Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\screenshots

錄影(demo)請遊戲中按"~"
輸入record 檔案名稱(必須為英文)
停止錄影時"~"輸入stop
播放demo=遊戲主目錄輸入playdemo 檔案名稱
檔案會在
Steam ...
上面大大,多謝你

引用:
原帖由 [夜族]殺 於 2009-7-3 20:06 發表

我正係知 射爆 -口-
我玩傻瓜包果時有囉,自爆d汁可以爆到倖存者攞分@@不過用左更新包後就唔得喇>.<

版本問題...

我而家用緊既版本係傻瓜包用ipve (01/05/09更新)果隻算唔算新,同埋入唔入到人地再新d版本既server??(姐係6月份果d更新包)如果我要更新再新d既版本,咁我而家既版本係382x,更新到3887新手包  更新檔為3663更新至3887 包含過往更新,係咪要用e個新手包嫁?
仲有我fd用緊舊舊地既版本,唔知洗唔洗更新呢,更新左係咪會多server d??thanks a lot

sv_cheats 1 指令

想問下有冇一個指令可以玩單機versus將倖存者既行走速度變慢??我想玩hunter練習一下pounce@@
thanks

係用e個新手包
個個都要update
更新左會多D server

我通常都係用Fraps既,既可影相亦可錄影,只係影片檔案既size好鬼死大,通常錄一個地圖宦要用至少3GB...

引用:
原帖由 Rickcheng 於 2009-7-4 10:27 AM 發表
我而家用緊既版本係傻瓜包用ipve (01/05/09更新)果隻算唔算新,同埋入唔入到人地再新d版本既server??(姐係6月份果d更新包)如果我要更新再新d既版本,咁我而家既版本係382x,更新到3887新手包  更新檔為3663更新至3887  ...
不同版本會直情睇唔到場.或者入場彈error
建議更新至最新版本->3887
個更新檔有寫明
老手包只適用於3881升級至3887
你3826當然是用新手包= =
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

點解我係console打sv_cheats 1 佢話無法識別指令?

引用:
原帖由 jerlvru 於 2009-7-4 12:17 PM 發表
點解我係console打sv_cheats 1 佢話無法識別指令?
因為sv_cheats 1係命令列指令
如果冇裝Smod要場主嚮ser既命令列度打先用到
如果有裝Smod場主可以嚮console打sm_cvar sv_cheats 1
Gaming Live

33 123
發新話題