27 12
發新話題

[Left 4 Dead] VicToR‵正式 解團了~~

[Close]

VicToR‵正式 解團了~~

一開始既時候,很開心開左個團

開團既時候,諗住唔會放棄

但是最後還是放棄了~

我還是很嫩,指揮又唔得

技術又如一般

開團是個錯誤既決定

最後如果我地團得罪咁多位大佬

我係度講一聲對不起

我不再是團長了

只是普通的路人

有機會撞到我

請多多指教~~

= =咁輕易說放棄呀.....

技術唔好咪練到好lo,唔掂咪練到掂lo,

合作唔到咪努力啲再合作過lo.......

嗚呼哀哉~!~祝願你所有既前團員會搵到一個好既主人家,有所作為,

祝大家玩l4d快樂!~也希望金先生你繼續玩l4d,努力啲練好技術再開過團,到時๖ۣۜR๏ۣۜSę 一定會再次祝賀你地既!~

遺憾既是開團到依家我地都無跟你正式黎過一場團戰,真遺憾~"~

不要解團啊~我剛想加入您的團呢!

引用:
原帖由 金勻 於 2009-7-9 03:26 AM 發表
一開始既時候,很開心開左個團

開團既時候,諗住唔會放棄

但是最後還是放棄了~

我還是很嫩,指揮又唔得

技術又如一般

開團是個錯誤既決定

最後如果我地團得罪咁多位大佬

我係度講一聲對不起

我不再是團長了

只 ...
唔怪得尋晚見到你冇掛團名啦
我諗大家都唔係記仇果d黎既.你唔好唔開心啦
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

點解會咁嫁......太悲哀......

= 3=+油啊...努力練就得啦..唔使解團既

呢d野的確得就得
吾得就吾得....
好難強求
不過都希望大家就算技術吾好都可以繼續玩l4d

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-9 06:07 發表

唔怪得尋晚見到你冇掛團名啦
我諗大家都唔係記仇果d黎既.你唔好唔開心啦
好假好假

唔好唔開心la
跟我一齊去賣翻版
有你著數

什麼!?很嫩,指揮唔得,技術一般,就=唔開得團!?邊個同你講嫁??我幫你打x佢!(說笑= ="" )
試問下...點解你唔當呢個係一個經驗,而當佢係一次失敗呢!?

其實我想解團好耐
唔關技術問題~~
原因係個團又小人又冇人上線~~

團又小人又冇人上線  <--因此等小事關團,其實你一早唔應該開團,

你有沒有嘗試改革個團,再招生?

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-7-10 00:09 發表
團又小人又冇人上線   
有時放手都係好好既解決方法
無謂晒時間去換一個冇結果既結果
倒不如去同一d勁人玩吸收經驗
待時機成熟再重出江湖

==============================================

回#10

冇錯...冇技術 冇領導能力都係可以開團..

但係都係睇返你係咩性質...如果你係想勁

吾通真係都要照繼續咩.......

如果你話開心為主..的確冇野好講..你想點開咪點開  新手咩都吾識都開得TIM

引用:
原帖由 紀靈 於 2009-7-9 04:30 PM 發表

好假好假
可以有幾假呀凸你...= =...
你偷偷地嚮公司開新ac pm我我都未罰你..
引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2009-7-10 12:09 AM 發表

團又小人又冇人上線  <--因此等小事關團,其實你一早唔應該開團,

你有沒有嘗試改革個團,再招生?
人地點決定係佢既事/﹏\
你咁講等同質問佢..希望你唔好令佢唔開心...
((講真大家平時心裡面點諗人..心照啦..你而家講呢d野同攞彩有咩分別))
希望鈞唔好介意..

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-7-10 00:46 發表

有時放手都係好好既解決方法
無謂晒時間去換一個冇結果既結果
倒不如去同一d勁人玩吸收經驗
待時機成熟再重出江湖

==============================================

回#10

冇錯...冇技術 冇領導能 ...
放手 放開所有 彼此更自由
放手 其實我絕非愛得不夠
放手 豁出所有 還有這個好友
已經 已經足夠

27 12
發新話題