44 123
發新話題

[更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(17/7/09-v3904)

[Close]
引用:
原帖由 addison15 於 2009-7-17 11:25 PM 發表
點解我啟動隻game load完條影片之後彈左出去桌面乜都冇 ??
我之前仲玩到
你似係未開steam.一係未破解steam
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

點解我更新完之後仍然出現..
"Your map different from this server"

唔該下次更新唔好放埋個config.cfg落去
搞到又要重新set過曬D制!!

引用:
原帖由 mgsmj 於 2009-7-18 02:40 PM 發表
唔該下次更新唔好放埋個config.cfg落去
搞到又要重新set過曬D制!!
你set過晒d制由自可
人地開唔返game冇得用更新檔解決先係大問題
既然你地改開制.自己留個底
以後更新檔都唔會減走呢個檔案.thx
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

sgsg

我之前都玩到,更新完開唔番(開左steam)佢話couldn't allocate any sever IP port,tried 4 addresses,點解呢

..

同埋我破解steam果陣佢出現話Error: There was a problem  in opening 'Steam.dll' file for write access,有冇問題?

steam果度冇問題啦 不過仲係開唔到l4d

看唔都有場
見到4ip 4咩咩咩個句
已開DMZ
點解?

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-7-17 15:28 發表
如果版本低於3663,請於置頂帖重新下載L4D主程式)
唔見有呢個帖~

"Your map different from this server"

THX.............

load完後左下角冇野彈出黎..update哂最新...
點算..跟哂置頂咁做

引用:
原帖由 hinxp 於 2009-7-20 22:35 發表
load完後左下角冇野彈出黎..update哂最新...
點算..跟哂置頂咁做
我都係呀
跟足做法
新手包老手包都update左
但入到game看唔到server 列表..........

引用:
原帖由 Love~frank 於 18-7-2009 06:41 PM 發表
同埋我破解steam果陣佢出現話Error: There was a problem  in opening 'Steam.dll' file for write access,有冇問題?
第1個error你自己睇返FAQ.唔好一味問
FAQ嚮另一個紅色置頂帖
第2個問題係你破解果陣冇熄STEAM
引用:
原帖由 炎炎夏日 於 19-7-2009 05:27 PM 發表
呢個係指你張地圖同場主唔同
咁即係可能你本身個安裝程式有問題
或者係張地圖係新圖?!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Gaming Live

44 123
發新話題