發新話題

申請遊戲交流區板主

[Close]

申請遊戲交流區板主

1.希望申請的版區名稱:遊戲交流區

2.申請見習版主原因:看見沒有板主時情況發生的大量呃分行為

3.有否管理版區經驗:冇

4.將會如何令所管理版區入流旺盛:推介遊戲,為vlan會員提供他們想玩的遊戲
.簡單之個人資料:我今年中三求學中,

十五years  old

性別男

,聯絡方法:可以add我msn [email protected]

6. 最常上網時段:在一至五5-7點
                              而六日就2點至10點

咁你發既 game  post 是否來自其他論壇

你有冇有多年玩pc  game既經驗

同埋你可唔可以解答會員既遊戲問題

我只希望你可以令所有人都嚴守版規

包括你,於發帖前請注意格式

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2007-2-26 17:15 發表
我只希望你可以令所有人都嚴守版規

包括你,於發帖前請注意格式
知道 FlyerFei哥哥

我已經全部修正了

唔知今次會唔會又食白果

我一定會加油

努力努力
引用:
原帖由 劍鋒出磨礪 於 2007-2-25 22:35 發表
咁你發既 game  post 是否來自其他論壇

你有冇有多年玩pc  game既經驗

同埋你可唔可以解答會員既遊戲問題
我玩左pc game都四年lu

我知我資歷尚淺

所以我會在網上找答案

希望像你一樣有深厚知識的會員能相助我

pc game方面的確從來自其他論壇

但是我每月只選一個我覺得值得分享的post給大家

現在就像FlyerFei哥哥所說

嚴守版規,注意格式

這方面我會比較注重

見你甘努力一定批準啦, 希望大家合作愉快

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2007-2-28 21:30 發表
見你甘努力一定批準啦, 希望大家合作愉快
YAYA

原來果次龍哥哥唔係講笑

好似係"機會很大

係真ga "

要好好努力啊  ^^

多d向其他版主好好學習丫  :]
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 滅。小方方 於 2007-2-26 20:35 發表

知道 FlyerFei哥哥

我已經全部修正了

唔知今次會唔會又食白果

我一定會加油

努力努力

我玩左pc game都四年lu

我知我資歷尚淺

所以我會在網上找答案

希望像你一樣有深厚 ...
恭喜你做到版主

但要多多努力,玩四年PC唔算多,我都玩左超過8年,從Star Craft ,AOE1 到以家BF2142,Rainbow Six Vegas

引用:
原帖由 FlyerFei 於 2007-2-28 22:17 發表

恭喜你做到版主

但要多多努力,玩四年PC唔算多,我都玩左超過8年,從Star Craft ,AOE1 到以家BF2142,Rainbow Six Vegas
經驗老到~~FlyerFei   點解唔順手做埋遊戲區版主

數下手指..  我玩pc game都有6年多

從starcraft(第1隻遊戲就咁正 ) 然後到quickIII, rainbow six, cs, aoe, bf, 到依家既war3
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

發新話題