17 12
發新話題

[動畫] 死神229-在線觀看+附件BT種

[Close]

死神229-在線觀看+附件BT種

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

好地地又生會左絛頭髮出黎都有既- -

引用:
原帖由 亂舞_奶媽 於 2009-7-22 09:17 PM 發表
好地地又生會左絛頭髮出黎都有既- -
好地地個動畫又再一次扯開左話題都有既/﹏\....
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

冇計啦
個動畫追到漫畫個集數
要扯開D
家教都係咁..........

引用:
原帖由 小御 於 2009-7-22 10:58 PM 發表
冇計啦
個動畫追到漫畫個集數
要扯開D
家教都係咁..........
我都知.不過真係想睇返小白多d 佢玩扯開話題都講下小白呀..好講唔講講光頭佬..
Gaming Live

有 今集最尾果度 斬魄刀大解剖
小白做配音+比十一番隊隊長當細路仔咁比 『毒糖果』青蘋果口味佢
上鏡時間不足30秒

好悶..........
\ \/      

咪係囉....
講到一護要打四仔先黎插呢d無聊野

引用:
原帖由 小御 於 2009-7-23 04:14 PM 發表
咪係囉....
講到一護要打四仔先黎插呢d無聊野
佢想吊我地癮+_+
我好想睇小白既英姿
Gaming Live

回復 9# 的帖子

唔緊要 過多十幾廿集到小白打三刃
到時小白神威(我係計漫畫既進度黎推測)
比住呢隻小白你睇先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 小御 於 2009-7-23 06:56 PM 發表
唔緊要 過多十幾廿集到小白打三刃
到時小白神威(我係計漫畫既進度黎推測)
比住呢隻小白你睇先
唔要你呢隻.我個小白令好多
Gaming Live

貼種好過啦 幾蚊大人
Stupid Mankind。

引用:
原帖由 K.C 於 2009-7-23 09:34 PM 發表
貼種好過啦 幾蚊大人
矛種..人地d download link就有一條.不過要用無界瀏覽器先開到..即係晒氣= =
Gaming Live

Stupid Mankind。

引用:
原帖由 K.C 於 2009-7-24 01:08 AM 發表
http://bt.ktxp.com/html/2009/0722/132693.html
什麼叫冇種-.-"""
咁我DL果陣係套野岩岩出D人先岩岩上傳左未有BT種嘛= =
Gaming Live

17 12
發新話題