發新話題

比賽: 喊我姣枝擺 vs SMily*

[Close]
神手們...等左你2日仲要態度囂張
你唔覺得你地隊有問題?
即係一定要人地等你到你地得閒既時間..
又話岩岩考完試
你知道考試當初又報名?根本係度晒大家時間
而家又係度嗯嗯哦哦
又吊兒郎當咁..事實今日唔得就唔得..你一味拖
其實係唔係無意打..如果無意打就出聲..唔好係度浪費大家時間
不知所謂!

引用:
原帖由 Milk.MaN 於 2009-7-26 18:15 發表
小朋友
我都唔想理你地
係你地係咁煩住晒
宅男仔
出到黎唔知邊個宅就真
不過我就驚你連出黎都唔敢呀"宅男仔"
大概你亦無資格話人宅..你自己都係度報名"打團戰"你自己亦是一名"絕頂級宅男"
事實就係人地等左你2日你自己要耍帥裝神不斷哦哦嗯嗯繼而被你搞到無耐性
人地先會對你作出質疑
大概你亦無資格係度咀炮囂張什麼..事關你自己態度亦不合作兼不成熟...你亦無資格話人小朋友
從行為上經已看到..或者某天在街上看到某人會被人指住黎笑"小朋友"
什麼宅男小朋友你對住塊鏡講好了..唔係人多要咀炮你
而係你既行為太過"不知所謂"先會引人犯罪..

引用:
原帖由 Milk.MaN 於 2009-7-26 22:41 發表
咁我地要番工..
點俾到人出黎???
係咪上論壇講幾句 就叫係到??
唔係個個都咁得閒 上論壇留言的
既然你咁忙既當初報乜野名打乜鬼野團戰
自己約唔到時間大聲夾惡講到頭頭是道
你的道理在哪?還是只有你才會覺得是道理的道理呢?

引用:
原帖由 Milk.MaN 於 2009-7-27 05:50 發表
人老就唔好出咁多聲

人老了, 冇咩時間廢話
扮咩???
扮聖人就番屋企la (N)
判都判左你地win
開心未0,0?
16歲小朋友亦唔該收聲
扮乜野?
扮大人就唔該照照鏡先
輸左開心未?
你自己囉黎無謂怨人

但係仲未囉成人身份証喎..
點解可以扮大人既?
機舖都係最多入左一年咋喎@@

引用:
原帖由 Milk.MaN 於 2009-7-27 16:37 發表
我幾歲你都知
你地又幾歲姐?好大個?
出黎咪成個傻仔咁-.-
出到黎係唔係個傻仔咁就見人見志
但係你係網上經已係一個傻仔
現實亦唔見得會正常得去哪~
明明連人都未見過都可以話人地"出黎又係一個傻仔"
你講野有冇經過個腦-.-?
一日到黑強調自己好似與眾不同咁..
到底你有幾不同?又話人地傻仔又話人地小朋友(但你比人還要小很多年)仲要話人宅男(你自己又參加比賽)
17歲就學人串串共?你冇家教定係冇文化or冇讀過書
識唔識乜野叫禮貌同尊重?老師冇教你?我相信正生書院既學生都好過你呢種所謂既"學生"一百倍
尤如一名沒讀過書的流氓

本人只是比較喜歡教訓一些小朋友罷了

發新話題