17 12
發新話題

團長請自行關閉此團

[Close]

團長請自行關閉此團

團長請自行關閉此團

太廢了 比人打馬汁裝仲要po rp 知唔知丑

打比賽唔比人汁裝?我唔知 不過我睇咁多團戰rp

都未見過有人殺到人馬 你玩下單機練控馬之後先再開團喇

比賽殺馬係唔係汁裝.o.o
重有
團員事唔關成個團事
不過俾人殺馬汁裝p0z rp又係多魚左小小

引用:
原帖由 洪秀全 於 2009-7-31 17:11 發表
團長請自行關閉此團

都未見過有人殺到人馬 你玩下單機練控馬之後先再開團喇 ...
唔洗係到開post串人ge.....廢就一定要"山"團?咁係loser團眼中個個人都可以係"廢"因為佢比大家強,咁係唔係個個團都要"山"?
有時D野係唔洗講出來,你咪由佢做佢想做ge野lor,比D自由人地,反正佢做ge野搞唔到你,反正搞唔到你就唔好理la@_@

你邊位

挑場?

香煙好勁嫁!!!!! dcc係我大佬0.0

你邊位呀

吹*粗口*脹嗎?
唔俾post?
我理得你殺咩
你殺左我我都可以post
何況殺馬?
洪秀全應該去打杖
唔好泥香煙團板引笑唔該

你含jj啦  你碌鳩大碌d  要我地解團?! 冇野下話?! 你要嘈 我地奉陪到底   我個fd 話鳩你 我實撐佢 你吹鳩我漲?!

唔好做笑料喇唔該
殺馬就一定要汁裝?
殺得馬就a裝架喇
~/~
打團戰打到甘冇品

路過       
只能說一句     控好馬吧
*******************內容過份笑料*******************

引用:
原帖由 洪秀全 於 2009-7-31 17:11 發表
團長請自行關閉此團

都未見過有人殺到人馬 你玩下單機練控馬之後先再開團喇 ...
請樓主先別作出挑釁行為

香煙乂團是留是解有待管理層發落
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 香煙乂冰綠 於 2009-8-1 20:16 發表
唔好做笑料喇唔該
殺馬就一定要汁裝?
殺得馬就a裝架喇
~/~
打團戰打到甘冇品
我有話殺馬一定要汁裝??

睇清楚文章 唔該