發新話題

[Left 4 Dead] ܜKÐT×團隊,誠意邀請您們的加入

[Close]
引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-8-22 18:35 發表

一定係你啦
成日都好惡咁對人
我諗應該係

ܜKÐT×Keita

呢個

KDT = **侮辱成份**9

你地team衣位"batmanyiu"
金日入到我場係感講粗口..又好冇禮貌
重要笑傻強個名= =
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 24-8-2009 04:07 發表
重要笑傻強個名= =
乜Sapka你開場咩 ?
傻強
※єѕ※฿ø؆ﺉ

引用:
原帖由 wookayan 於 2009-8-24 04:07 發表
重要笑傻強個名= =
咁死啦=.=傻強個名都笑..我咪好大獲??

樓主,幾時比我入團嫁

你們sa:mp的開ser電腦要upgrade...

引用:
原帖由 xxSatanal666 於 2009-8-24 04:12 發表

乜Sapka你開場咩 ?
傻強
你前日入果個ser未我個ser囉= =
کaþKa

個樓主唔見左o既=.=想入團好難下啵

引用:
原帖由 wookayan 於 24-8-2009 13:44 發表

你前日入果個ser未我個ser囉= =
前日 ?
個ser咩名子牙
※єѕ※฿ø؆ﺉ

= =係度=.=仲有點解要update@.@?amd7750同gts250都唔夠囧?

仲有,batmanyiu佢係咁ge人格= =我有叫佢收咀= =佢唔聽,麻煩你地如果睇唔過眼罵罵佢,比個教訓佢,禁佢音如果有插件的話...佢打字好正常架,打英文的朋友仔....拜託哂,我地團需要磨練
仲有,要入團都係+左msn先(msn群組)

引用:
原帖由 stephen3433 於 2009-8-24 14:53 發表
= =係度=.=仲有點解要update@.@?amd7750同gts250都唔夠囧?

仲有,batmanyiu佢係咁ge人格= =我有叫佢收咀= =佢唔聽,麻煩你地如果睇唔過眼罵罵佢,比個教訓佢,禁佢音如果有插件的話...佢打字好正常架,打英文的朋友仔... ...
我kick左佢...佢之後又入返我ser
又嘈過=口=...我最後close ser前 ban左佢-口-
佢太煩了= =唉...
کaþKa

回復 76# 的帖子

緊係唔係啦@O@佢近排都冇玩L4D @.@平時佢都係去網吧玩

可唔可以+我/.\ 小弟想學一學技旁身,但求大老你同意

+你?你有冇msn,有去返第一頁add個m群,之後的事我會係m群同你講^.^

ܜKÐT×團隊,誠意邀請您們的加入
哦!

發新話題