發新話題

[Counter-Strike] |HkSkY| team 收男/女&本團技術員,,,多多指教(更新至5/9)

[Close]
入本團總伺服,,向榮譽團主/團長/副團說明,,並會進行數埸test..基本上能夠KO我們其一已很大機會能夠入團(十分簡單 )
E個sosad

上次我做pd團tester
有5條友黎test
結果?
有4個外掛
有1個on 9

回復 16# 的帖子

向所有vlan玩家說:::本團總伺服有(先進)的防外掛 ,,請大家放心

引用:
原帖由 chikit94 於 2009-8-18 13:06 發表
向所有vlan玩家說:::本團總伺服有(先進)的防外掛 ,,請大家放心
先進?
上次我係一個steam ser見到3個明顯到hihi 既外掛係到
vac 都防唔到
唔通你果個防外掛 係勁過vac 既防外掛?_?

回復 18# 的帖子

本人不能夠保證100%防到..係我諗80%-90%能夠防應該問題不大..就算防唔到..如果有懷疑外掛..伺服將會投票是否ban那位玩家

引用:
原帖由 chikit94 於 2009-8-18 11:15 發表 你咩團?我地一訓練完就會主動搵你
B.P:handshake
bP   .|Bradypus

引用:
原帖由 chikit94 於 2009-8-18 13:42 發表
本人不能夠保證100%防到..係我諗80%-90%能夠防應該問題不大..就算防唔到..如果有懷疑外掛..伺服將會投票是否ban那位玩家
無可能 80%-90%
頂多40%

Support反自己本團

支持support

lck 好有品 :lol

-__-琴日有人冒認貴團團員w0r.
|HkSkY| -_+*

開外掛/_\ 不過人地自描都比我殺...

見到個post未係-_+?

琴晚吾係好勁嫁咩

回復 25# 的帖子

已經團員話我聽有人冒..

你可以見反我個post...團員list冇佢個名

路過都支持下啦

我可唔可以入你團.......?

回復 28# 的帖子

請入我地M群
入到M群請說明你想入團,..其後M群內的本團團員會通知tester為你進行test

路過支持貴團

發新話題