發新話題

貴團的ΑzRaeL×盡™屈本人MH

[Close]

貴團的ΑzRaeL×盡™屈本人MH

如果沒有證據前 請不要說別人MH 希望貴團改一改這種做法

因為是在網吧玩 所以沒留rp 如果你有證據證明我是MH OK 我解團

但 你沒有證據就不要和你的朋友在一直嗆
無限流小說始祖:無限恐怖─在這深沉如地獄的恐怖中,我,只想活下去。

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2009-8-20 22:00 發表

因為是在網吧玩 所以沒留rp 如果你有證據證明我是MH OK 我解團

但 你沒有證據就不要和你的朋友在一直嗆 ...
先跟盡仔說聲對不起

可能他一時衝動..

跟他說聲對不起

此事我會了解了解,謝了

引用:
原帖由 ΑzRaeL×純™ 於 2009-8-21 00:23 發表

先跟盡仔說聲對不起

可能他一時衝動..

跟他說聲對不起

此事我會了解了解,謝了
ok 我接受 此事已完
無限流小說始祖:無限恐怖─在這深沉如地獄的恐怖中,我,只想活下去。

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2009-8-21 00:26 發表

ok 我接受 此事已完
對不起喔

我-.-?你系邊個-口-????

引用:
原帖由 ΑzRaeL×盡™ 於 2009-8-21 17:16 發表
我-.-?你系邊個-口-????
me=陞 陞=me ^^

個場我用信長 你用隱忍呢 一開始比我係咁殺 之後就開始話我MH呢

唔記得既話你問下你個fd Fai啦

0k@@@@@@@@@@@@@@@@@"

引用:
原帖由 ΑzRaeL×盡™ 於 2009-8-22 02:49 發表
0k@@@@@@@@@@@@@@@@@"
OK :handshake :handshake :handshake :handshake

引用:
原帖由 狂殺乂傑 於 2009-8-20 22:00 發表

但 你沒有證據就不要和你的朋友在一直嗆 ...
你也沒有證據證明有d咁既事-.-
你也沒有證據證明你無mh
證據在那..可能真系我吾記得喇-.-
:handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake

引用:
原帖由 ΑzRaeL×盡™ 於 2009-8-24 20:18 發表

你也沒有證據證明有d咁既事-.-
你也沒有證據證明你無mh
證據在那..可能真系我吾記得喇-.-
:handshake :handshake :handshake :handshake :handshake ...
就係可能你吾記得

吾會屈你既冇神神   :handshake

哈哈

無野搵黎搞既你地- -

發新話題