18 12
發新話題

jun請進

[Close]

jun請進

還記得當初我同你點認識嗎
MAR團時的我 還是很嫩很嫩 在vlan中 同你地對頭
令我初次 受到被sm既感覺 更以你地為目標 慢慢 慢慢地進步
由開初的不爽感覺 到慢慢享受 一直在換戰友 一齊同我努力過的 我仍記得
11月 我也不會再玩了 最後的比賽 在**廣告** 會結束我信長生涯
我諗好多識我既人 都知我因為返網吧先會玩信長 先會打團 平時 好小玩電腦.
SO 宜段咁長時間中 係你地身上學到吾小 之前發生過好多事 好多野都同你地有關
解團 比賽 打過好多場團 我諗 你地係我心目中 都算係1齊努力過既戰友
你有份 令我有決心進步 更肯定自己 第2個係朗
戰隊客人怎可能沒我份 ?
點都好 好高興係信長路途中識到你
4強 已經好了不起 如果係同我報 未必有咁既成績呢
因為 你有你既一班戰友 一齊努力 拎返黎咁既成績 你也因而開心吧  
加油 如果你地仍有下個比賽 希望會跟你有機會對頭
比你見證 我咁耐以黎既進步   

回復 1# 的帖子

亮真有心機,打左一大堆字

你好有心

-0-我愛成你了亮亮  

唔經唔覺...都識左好耐
由個陣路人場對打.. 到團戰對打
團友之間跟你地既衝突
再一齊玩..打團
都有1年多了.. 大家都建立了友誼..
你說之前你跟我學習.. 但我重玩之後..
眼看你變化好大...  掉轉是我跟你學習吧
其實我也有很多地方要改呢

來近我也是重回工作..  玩既時候會少左... 不過有空都可以一齊玩下既
因為我2次退左都發覺.. 都係會有d唔捨得..
so都不要說結束吧.. 有空一班戰友聚聚舊 玩玩都可以啊

另外.. 團隊客人點會冇你呢
這應是我疏忽打少吧    抵罵吧:@
KYX比賽我相信如果有你在..  勝算更大吧   又怎會沒有4強:@
GGX聽說好像會搞S版比賽...我也不清楚... 不過相信我也會參賽的
拿... 係FD既話要通知me叫人報名呀:D

引用:
原帖由 ROsE〝CYu 於 2009-8-21 22:34 發表
MAR團時的我 還是很嫩很嫩 在vlan中 同你地對頭
令我初次 受到被sm既感覺 更以你地為目標 慢慢 慢慢地進步
由開初的不爽感覺 到慢慢享受 一直在換戰友 一齊同我努力過的 我仍記得
11月 我 ...
n_n                                   ......

參加s版?

引用:
原帖由 bad 於 2009-8-22 02:26 發表
參加s版?
這是maybe吧...  S版有d人未掂 999

亮(4M)  怪異行為

亮:
我成日企係7仔門口買雪條 玩信長  

仲要令埋mouse玩

屈機行為   呢D真系打機打上腦玩信長玩上腦既人@@

引用:
原帖由 Gbi-aCE 於 2009-9-1 13:26 發表
亮(4M)  怪異行為

亮:
我成日企係7仔門口買雪條 玩信長  

仲要令埋mouse玩

屈機行為   呢D真系打機打上腦玩信長玩上腦既人@@
   呢d好似轉貼唔知咩團團版

XD               哈哈                                      

CAR團時的我 還是很 在vlan中 同你地對頭
令我初次 受到被sm人既感覺 更以你地為目標 慢慢 慢慢地退步
由開初的最爽感覺 到慢慢不爽 一直在換滑鼠 一齊同我咀炮過的 我仍記得
11月 我也不會再了 最後的比賽 在澳門金沙會結束我賭徒生涯
我諗好多識我既人 都知我因為返賭檔先會去賭錢 先會借貴利 平時 好小玩十三張
SO 宜段咁長時間中 係你地身上又學唔到野 之前發生過好多事 好多野都同你地有關
比人咀炮 打街場 打過好多場比我SM既團戰 我諗 你地係我心目中 都算係一堆肥料戰友
你有份 令我有決心放棄信長
戰隊總統怎可能沒我份 ?
點都好 好高興係信長路途中殺爆到你
4強 已經垃能圾 如果係同我報 一早以經冠軍
因為 你有你既一班肥料隊友 一齊努力 拎返黎咁既成績 你也因而傷心
加油 如果你地仍有下個比賽 希望會跟你有機會對頭
比你見證 我咁耐以黎既退步

有冇尊重版權所在:@

仲有 " 還是很強很嫩  "
你很強還是很嫩

你老花?

引用:
原帖由 [omG]._mS!JuN 於 2009-9-2 00:12 發表

有冇尊重版權所在:@

仲有 " 還是很強很嫩  "
你很強還是很嫩
一睇就知係嫩
Hi, how are you?

18 12
發新話題