發新話題

[Counter-Strike] [刀團]ST-Kn!fe 解散

[Close]
引用:
原帖由 T0mMy乂KinG 於 2009-10-7 20:07 發表
就係實力唔高先收勁人..
請問你係邊個?..
你是tommy嗎?
ST團的團長嗎?給我大抄的這個

報上名來-.-....大抄係咩意思?..你係邊個-.-咁勁就講個名出黎.

你開ser
就會看到我
開吧
+上我想入團
冇團收我

叫咩名丫 - -日日都有人想入團架啦= =

眾有= =你話完我地唔勁你又想入?..

入團的原因 : 玩刀仔囉0,0

cs玩左幾耐 : 好難講喎,有一段時間冇玩到,約2年吧

msn : [email protected]

年齡 : 13

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2009-10-8 21:28 發表

冇名sosad
Ace* ' v '

咁多高手
l say : teach me to play kf??????????????????

wait for Sniper Ghost Warrior

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2009-10-8 21:28 發表

如果你想入本團
請補加上你的cs名

另外
請多入團ser
與在場admin講你已經申請了
想入團的
admin會觀察你的表現

推上第1.              .
Ace* ' v '

引用:
原帖由 牙明k 於 2009-10-8 22:52 發表
咁多高手
l say : teach me to play kf??????????????????
不如你教下我地用槍啦  - -|||

引用:
原帖由 小朋友123456 於 2009-10-11 17:03 發表

不如你教下我地用槍啦  - -|||
槍係用手玩

同埋我好屎

唔好搵我

刀係用手玩

但要有技術
wait for Sniper Ghost Warrior

槍都要有技術既
我玩刀太耐   唔識玩槍
一定屎過你

得閒推一推   唔洗周圍追   dust 場用盲狙   一d都唔衰
Ace* ' v '

cs名字 :沒有,cso名稱是恨愛

入團的原因 :想和高手們切磋切磋

cs玩左幾耐 :,兩年多

msn :[email protected]

年齡 : 16

發新話題