發新話題

[Counter-Strike] [刀團]ST-Kn!fe 解散

[Close]
有個叫~Harry-___-既人好大膽wo o.o'
係我地團ser冒我地團名sosad
Ace* ' v '

cs名字 : L.

入團的原因 : 想玩刀..變強d

cs玩左幾耐 : 2-3年

msn : [email protected]

年齡 : 16..10月就17

cs名字 : a d d i s o n 9 9 7
入團的原因 : 覺得呢個團好

cs玩左幾耐 : 2 years

msn : no msn-_-

年齡 : 15

我個名都係錯左,
應該係
ST-Kn!fe|[B]reathless
唔該
因為之前個名有少少長

請想入團既人
留意團ser開既時間
之後入尼玩
我地會睇下邊d實力較強 然後收佢
Ace* ' v '

引用:
原帖由 a97444037 於 2009-9-14 19:44 發表
cs名字 : a d d i s o n 9 9 7
入團的原因 : 覺得呢個團好

cs玩左幾耐 : 2 years

msn : no msn-_-

年齡 : 15
你好似fake過我地團名:-0
Ace* ' v '

我唔知我係唔係神
我係Johnny R.

AmaZiNg  祝貴團蒸蒸日上
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

WO

唔該你地收人收d正常d  玩得勁少少都俾人話d無姑朋友外掛
個個forever tung 今朝我先領教過佢d睇外掛技術
awp kill都俾佢話外掛 都唔知點答番佢

引用:
原帖由 whywhy1995 於 2009-9-15 09:53 發表
唔該你地收人收d正常d  玩得勁少少都俾人話d無姑朋友外掛
個個forever tung 今朝我先領教過佢d睇外掛技術
awp kill都俾佢話外掛 都唔知點答番佢
先向你道歉
其實我地團玩刀為主 玩槍未必有你地咁勁
所以我地團員可能係槍果方面 容易誤會其他人係外掛
今次我會同佢講下
唔好意思
Ace* ' v '

引用:
原帖由 jay520123 於 2009-9-15 09:30 發表
我唔知我係唔係神
我係Johnny R.
如果你係johnny r  
咁我可以勁過神啦
廢話

引用:
原帖由 victor06 於 2009-9-15 09:30 發表
AmaZiNg  祝貴團蒸蒸日上
多謝多謝 大家彼此彼此:}
Ace* ' v '

我要go go go this團!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!

上time 同你問go團wo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔可以??????????

引用:
原帖由 herman8596 於 2009-9-15 12:21 發表
我要go go go this團!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!

上time 同你問go團wo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔可以??????????
唔係唔可以 但係我地曾經多次叫你唔好再用我地團名
我地都冇收你 你周圍用我地團名玩
嚴重影響本團聲譽
所以經過高層討論後 決定唔收你
Ace* ' v '

無錯   由其是我
我講左無限咁多次
你仲要扮天真   扮傻
你用我地團名周圍入ser   唔好以為我地唔知

發新話題