發新話題

[Counter-Strike] [刀團]ST-Kn!fe 解散

[Close]
路過推一推-.-   4.5都入左團lol

ACE,,我想問做咩要講人地個年齡出尼呀,,
姐係你地好介意大年紀既人啦

唔係我要求打出尼-0-
alex你cs名係咩?_?
Ace* ' v '

支持神團            

係咩,,,我以為你地唔收大年紀既人tim,,

引用:
原帖由 b2743y 於 2009-9-14 10:04 PM 發表
我個名都係錯左,
應該係
ST-Kn!fe|reathless
唔該
因為之前個名有少少長
唔該曬

引用:
原帖由 ★GoodBye_wAI 於 2009-9-15 16:49 發表
支持神團            
呢句好惡:{
Ace* ' v '

cs名字 : ****GHOST EAT****

入團的原因 : 中意玩刀仔lo  我冇團好怪

cs玩左幾耐 : 2002-03年開始玩

msn : [email protected]

年齡 :17

呀ST-Kn!fe|T0mMy 估唔到你咁都知

我之前在一個跳關場見到有個人叫ST-Kn!fe|Harry
咁就問呀Harry俾唔俾入呢個團,He話ok
咁所以我就轉左Name:ST-Kn!fe|a d d i s o n 9 9 7

之後我在35_hp場見到ST-Kn!fe|Xce 同埋ST-Kn!fe|4.5$

ST-Kn!fe|Xce 話ST-Kn!fe|Harry係假的
咁我咪轉反個Name

ST-Kn!fe|Xce 話入團搵ST-Kn!fe|T0mMy  你
之後搵左你幾日

所以唔關我事

幫推       PUSH                          

引用:
原帖由 a97444037 於 2009-9-15 20:05 發表

咁所以我就轉左Name:ST-Kn!fe|a d d i s o n 9 9 7

之後我在35_hp場見到ST-Kn!fe|Xce 同埋S ...
哦  個條友fake我地團既

如果想入團就多d入我地團ser打  我地會睇下你既表現既=]

引用:
原帖由 a97444037 於 2009-9-15 20:05 發表

之後我在35_hp場見到ST-Kn!fe|Xce 同埋S ...
我唔係tommy-0-
tommy個msn係最上面有
你add佢先
Ace* ' v '

我老豆封左我Msn,同埋我去過你地個Ser到玩,但係見唔Tommy,我有2個Name:a d d i s o n 9 9 7 / Hi

/top15 有我個Name
但係我好廢
打唔過ST-Kn!fe|Xce

有人冒名ST-Kn!fe|fk-

唔係冒 sor唔記得+番-.-
Ace* ' v '

發新話題