發新話題

[Counter-Strike] [刀團]ST-Kn!fe 解散

[Close]
引用:
原帖由 a97444037 於 2009-9-14 19:44 發表
cs名字 : a d d i s o n 9 9 7
入團的原因 : 覺得呢個團好

cs玩左幾耐 : 2 years

msn : no msn-_-

年齡 : 15
你好似fake過我地團名:-0
Ace* ' v '

引用:
原帖由 whywhy1995 於 2009-9-15 09:53 發表
唔該你地收人收d正常d  玩得勁少少都俾人話d無姑朋友外掛
個個forever tung 今朝我先領教過佢d睇外掛技術
awp kill都俾佢話外掛 都唔知點答番佢
先向你道歉
其實我地團玩刀為主 玩槍未必有你地咁勁
所以我地團員可能係槍果方面 容易誤會其他人係外掛
今次我會同佢講下
唔好意思
Ace* ' v '

引用:
原帖由 victor06 於 2009-9-15 09:30 發表
AmaZiNg  祝貴團蒸蒸日上
多謝多謝 大家彼此彼此:}
Ace* ' v '

引用:
原帖由 herman8596 於 2009-9-15 12:21 發表
我要go go go this團!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!

上time 同你問go團wo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

唔可以??????????
唔係唔可以 但係我地曾經多次叫你唔好再用我地團名
我地都冇收你 你周圍用我地團名玩
嚴重影響本團聲譽
所以經過高層討論後 決定唔收你
Ace* ' v '

唔係我要求打出尼-0-
alex你cs名係咩?_?
Ace* ' v '

引用:
原帖由 ★GoodBye_wAI 於 2009-9-15 16:49 發表
支持神團            
呢句好惡:{
Ace* ' v '

引用:
原帖由 a97444037 於 2009-9-15 20:05 發表
呀ST-Kn!fe|T0mMy 估唔到你咁都知

我之前在一個跳關場見到有個人叫ST-Kn!fe|Harry
咁就問呀Harry俾唔俾入呢個團,He話ok
咁所以我就轉左Name:ST-Kn!fe|a d d i s o n 9 9 7

之後我在35_hp場見到ST-Kn!fe|Xce 同埋S ...
我唔係tommy-0-
tommy個msn係最上面有
你add佢先
Ace* ' v '

唔係冒 sor唔記得+番-.-
Ace* ' v '

推推推推推推推                .
Ace* ' v '

引用:
原帖由 YTFv_v 於 2009-9-18 16:49 發表
其實係咪唔再收人?
多d入團ser玩吧
仲收人的
Ace* ' v '

引用:
原帖由 a97444037 於 2009-9-18 18:03 發表
siuchu328  唔好意思  , 不過我個外x   only防閃光-防煙霧  

唔知會唔會唔因為用外x俾我入團-.-

only防閃光-防煙霧 bo-.-
你都話係外掛  咁外掛既當然唔收sosad
Ace* ' v '

boris你唔係玩果個係2d咩-_-?
Ace* ' v '

推推推推推推推推                     .
Ace* ' v '

細路仔得閒冇野做係到洗po?lol
Ace* ' v '

推推先~  
Ace* ' v '

發新話題