發新話題

[Counter-Strike] [深夜頻道].JPG圖檔團成立(不招團員)

[Close]
都唔知咁執著為乜......你話要人比個交代你....係個post之前已經有人交代過仲同你講埋唔好意思......我都唔知你仲搵d問題出黎想點.......你鍾意就入黎我地ser玩...唔鍾意咪走囉......又冇人逼你入黎玩........你話防外掛廢....我地防外掛都換埋...........要人同你say sorry??你係咪覺得自己100%岩完全冇錯呢?我回埋今次我真係唔想再應你....

引用:
原帖由 細華仔 於 2009-9-24 00:59 發表
都唔知咁執著為乜......你話要人比個交代你....係個post之前已經有人交代過仲同你講埋唔好意思......我都唔知你仲搵d問題出黎想點.......你鍾意就入黎我地ser玩...唔鍾意咪走囉......又冇人逼你入黎玩........你話防 ...
E 篇文字 同以上內容 完全無關
請回應上面d post

引用:
原帖由 細華仔 於 2009-9-24 00:59 發表
都唔知咁執著為乜......你話要人比個交代你....係個post之前已經有人交代過仲同你講埋唔好意思......我都唔知你仲搵d問題出黎想點.......你鍾意就入黎我地ser玩...唔鍾意咪走囉......又冇人逼你入黎玩........你話防 ...
e+ 唔係e件事囉
係#188囉
我改左個名入黎 你地唔知道個ser入面有個kaho既
你地自己講 件事已經完左 咁點解你地仲要講d咁既野?
你想唱衰我定點? 如果你知道我係個ser入面 你地唔會咁講囉
我執著? 我入你地ser 已經改左名 加無出聲 不過呢? 你地仲要 係d 唔知咩事既人前面 話我 唱衰我
邊個執著?_? 唔好問 你地團d人 加 果個連mic 都唔夠膽開既bp團員
你地問vlan論壇d人囉

你冇出過聲???問下在場d人啦...火神鳥都係到...你講左幾次(咩JPG d人咩咩咩)你講野太鬼祟冇計,我聽唔到....火神鳥係到笑...問佢咪知你講過d咩囉....我好肯定係你出完聲我先出字架囉...唔該....上面#195張相你都好叻...影第二句...唔影第一句係到誤導人....我第一句係問kaho你唔係炸ser下話)....點睇呢句都係問題掛??咁你又唔答我????定係你默認?

我只係知道jpg懷疑kaho炸ser 但kaho係個ser到嘈 又點會炸到ser ~_~

引用:
原帖由 細華仔 於 2009-9-24 01:24 發表
你冇出過聲???問下在場d人啦...火神鳥都係到...你講左幾次(咩JPG d人咩咩咩)你講野太鬼祟冇計,我聽唔到....火神鳥係到笑...問佢咪知你講過d咩囉....我好肯定係你出完聲我先出字架囉...唔該....上面#195張相你都好叻. ...
係你講完果2句野 我先出聲嫁囉 好 你就問火神鳥 我一直同佢都係vent
個ser hand 完之後 入番黎 第1句 就係 kaho你唔係炸ser下話?之後幾秒之後就打 你好無品wo 炸人ser

我問完你第一句咁點解你又唔應我???

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-24 01:18 發表

e+ 唔係e件事囉
係#188囉
我改左個名入黎 你地唔知道個ser入面有個kaho既
你地自己講 件事已經完左 咁點解你地仲要講d咁既野?
你想唱衰我定點? 如果你知道我係個ser入面 你地唔會咁講囉
我執著? 我入你地ser 已經改 ...
咁都要燒埋 bp  , 真係sosad

好心你啦~ 唔玩得就咪同人玩 , 話你一句好似死老.豆死老.母咁
出黎社會點做人呀 , 世侄 ...
下下都唔鋸 , 成個細路咁 ..

睇死你又駁返我 ...

引用:
原帖由 細華仔 於 2009-9-24 01:24 發表
你冇出過聲???問下在場d人啦...火神鳥都係到...你講左幾次(咩JPG d人咩咩咩)你講野太鬼祟冇計,我聽唔到....火神鳥係到笑...問佢咪知你講過d咩囉....我好肯定係你出完聲我先出字架囉...唔該....上面#195張相你都好叻. ...
其實我想你回應下 197 同 198囉
你地團好得意
我次次係vlan論壇打d野 出黎 你地都唔回應 都打d 9唔塔8既野出黎=]

引用:
原帖由 HeiSLH 於 2009-9-24 01:33 發表

咁都要燒埋 bp  , 真係sosad

好心你啦~ 唔玩得就咪同人玩 , 話你一句好似死老.豆死老.母咁
出黎社會點做人呀 , 世侄 ...
下下都唔鋸 , 成個細路咁 ..

睇死你又駁返我 ... ...
一陣唔駁你 你地又話我默認wo
e+你係唔係我boss先?
唔駁得@@?
點樣唔玩得先?
叫你online 單挑都淆 仲叫人on lan
你又係到9唔塔8
只係識扯開話題@@

引用:
原帖由 細華仔 於 2009-9-24 01:32 發表
我問完你第一句咁點解你又唔應我???
因為 你幾秒之後 就即刻話我炸ser=]
sor 我打字無咁快wo=]

你d中文水平係咪咁低?我冇回你197,198??? 199咪回左你198

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-24 01:35 發表

一陣唔駁你 你地又話我默認wo
e+你係唔係我boss先?
唔駁得@@?
點樣唔玩得先?
叫你online 單挑又淆 仲叫人on lan
你又係到9唔塔8
我係淆呀 ,so 9 what?

我諗kaho你應該冇乜朋友 , 你份人太過 ....
話好聽就有原則 , 話唔好聽就固執 ,死牛一面頸

引用:
原帖由 細華仔 於 2009-9-24 01:42 發表
你d中文水平係咪咁低?我冇回你197,198??? 199咪回左你198
ha 你自己都識講
你199回左我198
咁197呢?
中文神手

引用:
原帖由 HeiSLH 於 2009-9-24 01:42 發表

我係淆呀 ,so 9 what?

我諗kaho你應該冇乜朋友 , 你份人太過 ....
話好聽就有原則 , 話唔好聽就固執 ,死牛一面頸
我同wa講囉
我有朋友又點? 無又點?
關唔關你事先
咁你係唔係要我向你orz 認錯?
我固執 你地話人之前無諗過自己?
狂係到話我做錯 但係你地自己有無認錯先
你係到逼我認錯 不過我死口唔認 咁你仲要逼 咁你係咪固執過我?
中文神手

唉 最老土果句都要講埋出黎
話人唔識話自己

發新話題