發新話題

[Counter-Strike] [深夜頻道].JPG圖檔團成立(不招團員)

[Close]
無名小卒路過...........

引用:
原帖由 HeiSLH 於 2009-9-16 01:28 發表
又收到了投訴了 ...
請admin們注意自己既行為
佢地所謂既投訴咪就係黎黎去去都係果幾句..
1.有外掛唔kick
2.亂kick人
...

根本有哂見到佢係用透視~好多人都見到~但係用透視者既團友話佢冇用~
姐係踢同唔踢都會比人投訴~加上投訴者事情都未搞清楚就係度投訴呢樣果樣~
真係好難做"

jaja比我做admin..............

e個團 既ser 用廢防外掛 亂話人外掛
仲有
YIN` KI.JPG

e2個人 又信個防外掛 話我外掛 =[

http://www.youtube.com/watch?v=lGPX_8SJ1og

片都有埋=[

唉 個ser 自己用廢防外掛
之後 仲要串嘴wo

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-16 21:10 發表
e個團 既ser 用廢防外掛 亂話人外掛
仲有
YIN` KI.JPG

e2個人 又信個防外掛 話我外掛 =[

片都有埋=[

唉 個ser 自己用廢防外掛
之後 仲要串嘴wo
48489 ...
你咁都叫搖"兩"下 ?
我諗正正常常玩cs既 , 都唔會好似你係片入面無啦啦咁搖mouse掛 ..
咁hack hunte提供呢個 function 都係為左防搖頭外掛姐
依家唔係話你真係用外掛 .. 係個hack hunter detect到你搖mouse
家下 server 彈左句野出黎話你 kick左 因為shake cheat
咁 YiN , KON 梗係第一時間相信架啦 , 你唔怪得人架喎
況且依家都澄清左你冇用外掛 ..仲想點呢 ?

一齊玩都係為左開心姐 .. 如果因少少誤會搞到冇癮有乜謂呢..
你係vent話我"乜"頭 , 我都算啦...
如果仲係唔鋸的話 , 我諗你真係有d幼稚...

你地團 都幾無品.....
個個 唔肯個防外掛 廢
之後 仲要玩圍串 狂洗頻 我都o  嘴

引用:
原帖由 HeiSLH 於 2009-9-16 22:02 發表

你咁都叫搖"兩"下 ?
我諗正正常常玩cs既 , 都唔會好似你係片入面無啦啦咁搖mouse掛 ..
咁hack hunte提供呢個 function 都係為左防搖頭外掛姐
依家唔係話你真係用外掛 .. 係個hack hunter detect到 ...
sorry 有人轉個身 已經 比你地防外掛 警告

咁勁你自己開ser玩囉咁q把閉

引用:
原帖由 火之新城 於 2009-9-16 22:17 發表
咁勁你自己開ser玩囉咁q把閉
唔係e個問題囉
係你地個ser 有問題 你緊係要改啦
你地 洗唔洗爆晒粗話我 無聊 係到串嘴- - ?

你地 知唔知 你地第1句 係咩?
你好x無聊囉
sorry 都無聲

我地改唔改關你咩事?你係我地admin咩??傻仔

引用:
原帖由 HeiSLH 於 2009-9-16 22:02 發表

你咁都叫搖"兩"下 ?
依家唔係話你真係用外掛 .. 係個hack hunter detect到 ...
我見到你係vent 到我講左2句 x 頭kaho wo @@

JAJA上面講既野你一d都冇回過囉...你係vent話人6+1頭人地都算...你仲屈返人話你6+1頭...
原來你仲.........(((有)))品

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-16 22:21 發表

我見到你係vent 到我講左2句 x 頭kaho wo @@
係kwan講架-  -

哦~~真相大白...咁而家係咪你要講sorry???話人6+1頭~~

引用:
原帖由 細華仔 於 2009-9-16 22:22 發表
JAJA上面講既野你一d都冇回過囉...你係vent話人6+1頭人地都算...你仲屈返人話你6+1頭...
原來你仲.........(((有)))品
有屈?
你係佢fd 你自稱 係佢格離
如果 你話 jaja 無講 x頭kaho 2次
咁 我都唔知 你係唔係佢fd

發新話題