31 123
發新話題

[Counter-Strike] [深夜頻道].JPG圖檔團成立(不招團員)

[Close]
留左幾個喎你

歡迎加入~~~~~~~~~

引用:
原帖由 Ss輝 於 2009-9-3 23:37 發表
放假夜晚好鐘意幫親呢個ser
多謝支持

我唔要變AXE呀 .........

jaja話sex你個pat好累

引用:
原帖由 yu1050410504 於 2009-9-13 23:48 發表
你地個團好有問題囉d管理人
系咪亂比人做嫁..
9點個時又亂踢人  到左11點幾又亂踢人
吾該 改善下..
好對唔住...我地會set返好d admin
因為前排本團新成立..我地幾個唔係到既時候有人話有外掛冇人踢...所以比哂所有新入團既都做哂admin

JAJA上面講既野你一d都冇回過囉...你係vent話人6+1頭人地都算...你仲屈返人話你6+1頭...
原來你仲.........(((有)))品

哦~~真相大白...咁而家係咪你要講sorry???話人6+1頭~~

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-16 22:23 發表

有屈?
你係佢fd 你自稱 係佢格離
如果 你話 jaja 無講 x頭kaho 2次
咁 我都唔知 你係唔係佢fd
岩岩真係唔知邊個岩邊個錯啦
在場竟然冇人幫你講野...超勁

岩岩B.P~*||`Pyth0n 問你係咪改左CFG比防外掛kick....你竟然屈B.P~*||`Pyth0n 話你外掛
真係好sosad

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-16 22:43 發表

佢無咁講囉
佢話 kaho你改cfg
人地明明係問你: kaho你係咪改左cfg?

唔怪得有人話你是非不分啦,咁都可以屈人
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=151624&extra=page%3D3

引用:
原帖由 HeiSLH 於 2009-9-16 22:43 發表

唔係喎 , 係頭先個場入面..
6/26  係jpg人  ,其中四個有出聲(包括我)
你點數架 ..?  um..你d maths要惡補惡補了

我諗都係一個誤會姐 ..
最重要既係大家都撐你冇外掛 ..
咁你就算數啦 .. 咁樣落去好難有 fd 做 ...
人地澄清左都仲要拍埋片出黎講...好明顯係有人想張誤會化大

引用:
原帖由 HeiSLH 於 2009-9-16 22:57 發表

睇唔到有任何串咀成份
所以咪話是非不分

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-16 23:13 發表

我係vent到同你講左 你個防外掛廢 你自己都認同左嫁wo
我地仲諗住搵個第2個比你
點知 入你ser比人圍串sosad
係咩??岩岩jaja vent問你有冇第二個介紹你唔應既??
定係你而家搵緊(值)口解釋?

都唔知咁執著為乜......你話要人比個交代你....係個post之前已經有人交代過仲同你講埋唔好意思......我都唔知你仲搵d問題出黎想點.......你鍾意就入黎我地ser玩...唔鍾意咪走囉......又冇人逼你入黎玩........你話防外掛廢....我地防外掛都換埋...........要人同你say sorry??你係咪覺得自己100%岩完全冇錯呢?我回埋今次我真係唔想再應你....

31 123
發新話題