發新話題

[Counter-Strike] ``SylLovE~公開招人入團

[Close]
我又入
最勁咩槍:AWP.M4.AK
玩左幾年:4
成日都係咩ser:heart
cs入面叫咩名:[=HH=]CityHunter
每日可以玩幾內?日頭7點~下午4:45
留msn:[email protected]
入左團入面叫咩名:``SylLovE~KiLLeR
可做admin嗎?

最勁咩槍:AWP
玩左幾年:6年
成日都係咩ser:vlan 01/02
cs入面叫咩名:CS:CZ
每日可以玩幾內?無限定,要睇果日得唔得閒
入左團入面叫咩名:
``SylLovE~ CS:CZ

我想問幾時可以入到團呢- -?

引用:
原帖由 henrynap 於 2009-8-27 00:11 發表
[email protected]
唔好玩野!!!! 唔該

引用:
原帖由 染月團。L 於 2009-8-27 07:26 發表
我又入
最勁咩槍:AWP.M4.AK
玩左幾年:4
成日都係咩ser:heart
cs入面叫咩名:[=HH=]CityHunter
每日可以玩幾內?日頭7點~下午4:45
入左團入面叫咩名:``SylLovE~KiLLeR
可做admin嗎? ...
你係heart個名叫[=HH=]CityHunter -.-?
Ace* ' v '

各位請快速加入本團啦^^

最勁咩槍:m4
玩左幾年:1
成日都係咩ser:HkSkY伺服
cs入面叫咩名:siuK
每日可以玩幾內?6小時
入左團入面叫咩名:siuK

我想問幾時先可以入到團ㄚ???

最勁咩槍: AK47
玩左幾年: 幾個月
成日都係咩ser: vLan 01 CS Ser
cs入面叫咩名: RikoG.
每日可以玩幾內? 5小時以上
留msn: [email protected]
入左團入面叫咩名: ``SylLovE~RikoG

有意者快速加入

最勁咩槍:awp
玩左幾年:4年左右
成日都係咩SER:唔定
cs入面叫咩名:MeM0ry
每日可以玩幾耐:我想玩幾耐咪幾耐
入左團叫咩名::``SylLovE~MeM0ry

幫推+支持