發新話題

[Counter-Strike] ``SylLovE~公開招人入團

[Close]
團長
我地開個SER好唔好??

支持

最勁咩槍:AWP
玩左幾年:3年
成日都係咩ser:唔定 有awp就入
cs入面叫咩名oVe AwP^(oo)^
每日可以玩幾內?4個中左右
留msn:[email protected]

入團後既名叫SylLovE~AwP^(oo)^

最勁咩槍:AK , AWP
玩左幾年:3年
成日都係咩ser:咩SER刀入
cs入面叫咩名:JilL-
每日可以玩幾內?6-7hr
入團後既名叫:``SylLovE~JilL

最勁咩槍:ak47/m4a1/glock/usp
玩左幾年:6年左右
成日都係咩ser:公眾SER,vlan002
cs入面叫咩名:MP70 -- LovE IS WaR
每日可以玩幾內:4小時
入左團入面叫咩名:``SylLovE~MP70

堆p0sT
團長記住快d開我地既團seR 0.0!

最勁咩槍:ak m4 mp5
玩左幾年:4-5年
成日都係咩ser:vlan 01 02
每日可以玩幾內?2-3 hour
cs入面叫咩名:[EPS]DrEam

PS:[EPS]唔係我團!!!

回復 52# 的帖子

咁你入左團之後叫咩名? =]

引用:
原帖由 200601045 於 2009-8-29 11:43 發表
咁你入左團之後叫咩名? =]
唔該晒

我地團長好好人
你冇錢會比錢你^^

引用:
原帖由 大麻白粉 於 2009-8-29 16:49 發表
我地團長好好人
你冇錢會比錢你^^
唔好咁串人@@"

最勁咩槍:  awp /ak
玩左幾年:   3個月
成日都係咩ser:   1,2
cs入面叫咩名:    <3 smaill ;
每日可以玩幾內?   9:00到5:00
留msn:   [email protected]
入左團入面叫咩名:唔明

``SylLovE~[<3 small ; ]

最勁咩槍:awp
玩左幾年:6年
成日都係咩ser:vlan02
cs入面叫咩名:i love twins and m_jai
每日可以玩幾內?幾耐都得
入左團入面叫咩名:SylLovE~KeNLaI
我可以做副團嗎??

最勁咩槍:差唔多
玩左幾年:半年
成日都係咩ser:vlan01
cs入面叫咩名: PiGx]
每日可以玩幾內?番學一兩個鍾 , 放假3個鍾
入左團入面叫咩名:``SylLovE~PiGx]

發新話題