發新話題

[Counter-Strike] HKA系列[更新於10月11日]

[Close]
lag的情況我們都不想
因為機主差不多有一星期沒關機了
請體諒

點解屍場成日死ser 我一入唔夠15分鐘就彈??

回復 32# 的帖子

是lag還是彈

推一推

本服自行研發的HKA穩定化系統 正在公測中
這個系統主要是 High Ping Kicker
但這不是一般的High Ping Kicker, 本系統不會像網上的一樣, 當超過某數就會踢除
而是當 某玩家的平均PING值 高於 平均PING值100時才會踢除

引用:
原帖由 chan940719 於 2009-9-19 12:08 發表
本服自行研發的HKA穩定化系統 正在公測中
這個系統主要是 High Ping Kicker
但這不是一般的High Ping Kicker, 本系統不會像網上的一樣, 當超過某數就會踢除
而是當 某玩家的平均PING值 高於 平均PING值100時才會踢除 ...
一般的High Ping Kicker唔係都係PING值100就kick
wait for Sniper Ghost Warrior

所以我們是平均了所有玩家的ping值+100 先踢

引用:
原帖由 chan940719 於 2009-9-19 17:39 發表
所以我們是平均了所有玩家的ping值+100 先踢
哦    我明白

勁人chan

引用:
原帖由 牙明k 於 2009-9-19 23:08 發表

哦    我明白

勁人chan
你4個ser我都玩過

我好無奈
ping得果4十幾5十
又冇用外掛
又冇穿牆
冇啦啦kick走我
亂kick人
解釋下?

回復 40# 的帖子

請問你有沒有用外掛?
你是那個ser?
你有沒有使用bug?

#3唔好成日玩zm_toxic_house 仲有+多d map

回復 41# 的帖子

我係玩死鬥.....
我有一次殺4死11
又唔係神手.
竟然一日之內俾你ban左2次...
我都係想打下機姐....
反而有d傻仔係度塞住條路你唔ban....

引用:
原帖由 ohmykit 於 2009-9-25 18:43 發表
我係玩死鬥.....
我有一次殺4死11
又唔係神手.
竟然一日之內俾你ban左2次...
我都係想打下機姐....
反而有d傻仔係度塞住條路你唔ban....
你沒使用外掛的話
我絕對不會封禁的
可能你是被BAC防外掛封禁
它會有警告字眼[不要穿Wall]
至於塞路問題我們都不想
我們要保留CS的本土風味

Server Last update:
9月25-28日 : 研發 HKA版過關模式完成 !! 新的過關模式較其他過關場所採用的模式更Pro更好
                  HKA版過關場 : 過關操作員 離場不會重新一局, 而是抽取新的操作員遊戲, 以達不影響玩家遊玩效果
                                       轉場後不需重新兩局 才進行遊戲

發新話題