發新話題

[Counter-Strike] 終於有VLAN 的女孩看過來啦~ by ANTI-CHEATER團~

[Close]

終於有VLAN 的女孩看過來啦~ by ANTI-CHEATER團~

本團團長見vlan  cs區男女比例完全失失衡, 心感悲痛!

為了令vlan平台更多姿多采, 團長利用他至高冇上的權力, 命令本人就此開post!

本團現邀請vlan  cs區女玩家入團~

團長對此cs區男女比例完全失失衡感到茶飯不思, 所以一直落力到處宣傳vlan cs區!

本團的宗旨係對抗外掛做好人, 唔講粗口媽人(唔做媽人牌), 現正邀請vlan  cs區女玩家入團!

若要入團, 請@本人MSN:[email protected]

某人話冇咩女仔, 不如就入我地team, 證明vlan女仔多, 女仔勁~

遲下我地可能會組一隊由女仔組成的got隊, 比人見識女仔實力, 所以.......入團啦~

多謝支持ANTI-CHEATER~

於第十頁加設團長心聲~(第一個回覆, 我只不過幫佢用歌詞表達~)

已入團女玩家人數為.....1~

溝女唔好用咁cheap既手法la= =

:L

榮譽創建團長你.........

引用:
原帖由 G.E.M歌迷樂 於 2009-8-27 21:21 發表
榮譽創建團長你.........
你叫我噤做o架bo~

我知, .........................

女玩家=.=?
咁人妖玩家係有乜待遇啊?

引用:
原帖由 極道羅剎 於 2009-8-27 21:59 發表
女玩家=.=?
咁人妖玩家係有乜待遇啊?
我地會好禮貌噤請佢退團~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-8-27 22:55 發表

我地會好禮貌噤請佢退團~
性別歧視??!
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

甜team :) :)
bP   .|Bradypus

引用:
原帖由 victor06 於 2009-8-27 22:56 發表

性別歧視??!
唔係, 只係我地收男同女, 冇話收人妖姐~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-8-27 23:02 發表

唔係, 只係我地收男同女, 冇話收人妖姐~
咁點解唔收人妖??
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

因為我地團只為男同女而設~

引用:
原帖由 bobby841201 於 2009-8-27 21:19 發表
溝女唔好用咁cheap既手法la= =

:L
係因為團長佢.........佢........迫我...........嗚..........佢迫我開尼個post~

係我, 點會用尼d咁cheap既手法~

搞到我形象插水, sosad~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-8-27 23:10 發表
因為我地團只為男同女而設~
咁姐係性別歧視la  

發新話題