發新話題

[Counter-Strike] 終於有VLAN 的女孩看過來啦~ by ANTI-CHEATER團~

[Close]
y我TEST左既-.-"有冇搞錯,,
早知依家先入=]XD

或者貴團團長係人妖...諗住自己做中心
講笑=]
...我對貴團團名好有好奇心..請問個名點黎..點解

好野
溝女團
gd 十卜你地
祝你地溝女順利
奏音×音韻∮

......我就係團長
我唔係人妖牙
不果人妖都收
我唔想俾人告上平基會
我地係冇性別歧視架
不果女團員優先

咁如果怪物收唔收

引用:
原帖由 G.E.M歌迷樂 於 2009-8-28 01:53 發表
......我就係團長
我唔係人妖牙
不果人妖都收
我唔想俾人告上平基會
我地係冇性別歧視架
不果女團員優先
點樣為之優先呢?
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

引用:
原帖由 幸運Fx 於 2009-8-28 01:46 發表
或者貴團團長係人妖...諗住自己做中心
講笑=]
...我對貴團團名好有好奇心..請問個名點黎..點解
Anti-cheater
即係 防外掛
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

怪物收唔收架??唔好話唔收@@

引用:
原帖由 kiu0203 於 2009-8-28 09:00 發表
怪物收唔收架??唔好話唔收@@
親愛的kiu0203 用戶:(禮貌的語氣~)

本團只收男, 女同人妖(人妖, 團長新寵, 需要接受test)性別的人類生物類!

本團不會收取以上三項以外的其他物種!

ANTI-CHEATER團敬上~

引用:
原帖由 victor06 於 2009-8-28 08:52 發表

點樣為之優先呢?
親愛的victor06用戶:

優先即係申請人一申請即收, 申請的同時我們會一點兒廢話都沒有~

是次收人對象為女性, 這是由於團長唔想女性誤入粗鄙團, 以保護女性為己任(唔關我事, 我只係轉達佢的信息)~

團長的心係支持男女比例平衡(尤其是團入邊), 所以請多多支持團長的善舉~

ANTI-CHEATER團敬上~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-8-28 13:04 發表

親愛的victor06用戶:

優先即係申請人一申請即收, 申請的同時我們會一點兒廢話都沒有~

是次收人對象為女性, 這是由於團長唔想女性誤入粗鄙團, 以保護女性為己任(唔關我事, 我只係轉達佢的信息)~

團長的心係支持 ...
申請的同時我們會一點兒廢話都沒有~
我無話你地有 =.='
我都係就住lee個性別歧視既point 去問你地啫~
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-8-28 12:54 發表

親愛的kiu0203 用戶:

你來踩post嗎?(禮貌的語氣~)

本團只收男, 女同人妖(人妖, 團長新寵, 需要接受test)性別的人類生物類!

本團不會收取以上三項以外的其他物種!

ANTI-CHEATER團敬上~ ...
條友版主黎嫁

回復 24# 的帖子

請小心你既用詞,唔該!!你來踩post嗎?請你del左佢

點解收人噤難? (尤其係女團員)

我見`_InThXXXXX團都收到, 點解我地噤失敗?

禾可以入團麻>///<
禾系女>3<""
禾曖梨

發新話題