發新話題

[Counter-Strike] 終於有VLAN 的女孩看過來啦~ by ANTI-CHEATER團~

[Close]
引用:
原帖由 waynemarco 於 2009-8-29 10:21 發表

話時話...我識親d女玩家都好鬼勁....

真係可以抄哂全vlan d teams@@
GOT5

引用:
原帖由 ★sEcReT〞淇 於 2009-8-29 00:54 發表
其實點解你地話cs有女仔玩好怪
依家又系到招女仔入團
話cs有女仔玩好怪? (之前唔知~)

招女仔入團係為咗令團員更加投入!

有d女仔真係好勁!(我記得一個好似叫SIU MAN, 佢話佢係女~)

我地知名度唔高我明(新團係噤, sosad)

但有d人話同個樣有關就唔多服~

我用t或ct用到好型~(死個時仲型~ )

........

唔知講咩好~

樓上好似有女仔來bo, 比佢地講一講, 心灰~

想睇到ge, 睇唔到~(想見到佢地話要入)

唔想睇到, 偏偏睇到~(比其他團人話cheap, 樣的問題)

要講的都講曬~

希望有好心女仔話要入~hehehe

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-8-29 14:46 發表

話cs有女仔玩好怪? (之前唔知~)

招女仔入團係為咗令團員更加投入!

有d女仔真係好勁!(我記得一個好似叫SIU MAN, 佢話佢係女~)

我地知名度唔高我明(新團係噤, sosad)

但有d人話同個樣有關就 ...
其實系Cs入面話你人妖又乜又柒咁

一比左Msn就態度180度轉變

努力提高知名度吧

希望你地快d招收到女團員

`_InTh-3enD-*-`kAi.Ki: D字

=========================================
我都比人話過「個Ki有冇咁勁呀?」

所以話.吾好睇小女仔玩Cs既實力

禮貌的語氣:點解你個ser開到cheat-/-一冇admin 勁多...

回復 43# 的帖子

咁我搵男啦
456wing Darkkis Kristopher pretz krbl

女就可能冇係vlan

只係見過用女name

但係 唔係女
wait for Sniper Ghost Warrior

引用:
原帖由 ★sEcReT〞淇 於 2009-8-29 15:44 發表

其實系Cs入面話你人妖又乜又柒咁

一比左Msn就態度180度轉變

努力提高知名度吧

希望你地快d招收到女團員

`_InTh-3enD-*-`kAi.Ki: D字

====================== ...
比你爆頭既
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

支持下了吧

:'( 有人支持la~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-8-30 01:34 發表
:'( 有人支持la~
收到未

未~.~!

邊個話冇女仔玩,,不過我就入左第2個團

邊個係女仔就入來cc啦~

某人話冇咩女仔, 不如就入我地team, 證明vlan女仔多, 女仔勁~

遲下我地可能會組一隊由女仔組成的got隊, 所以.......入團啦~
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

我要女仔..有冇女友都咁話架喇~~~

引用:
原帖由 justin5890 於 2009-9-1 20:27 發表
我要女仔..有冇女友都咁話架喇~~~
你係........
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

發新話題