59 1234
發新話題

[Counter-Strike] ANTI-CHEATER團AMXX公開測試版

[Close]

ANTI-CHEATER團AMXX公開測試版

ANTI-CHEATER團AMXX公開測試版: ANTI-CHEATER TEAM AMXX(testing ver.)

功能: 防外掛及優化伺服器端運作

防外掛插件: 防外掛插件(BAC v2.4及RHLG v2.8)

其他插件: 賭錢插件及優化插件
*****此版本並不含其他娛樂插件

download link: http://www.sendspace.com/file/k455hy

ANTI-CHEATER團現正招人~
有意請加M群: group660455 msnzone.cn
本群只給予本團團員及入團者使用, 其他人士請不要加M群, 否則會被踢出M群~
本團暫不接受團戰, 直至另行通知~

ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

errrr.....
你地都開左好多個post收人啦wo

我都知, 但次次目標唔同~

有問題, pm我~

我覺得你地好淫,成日話咩收女人

引用:
原帖由 JGoD 於 2009-9-1 23:34 發表
我覺得你地好淫,成日話咩收女人
.......都係意見, 多謝~

你地可唔可以 集中一個post討論呢

回復 6# 的帖子

同意..
經常一開vlan網counter strike就見到你地團收人/收女玩家
如果你地團真係急要人..你可以在貴團伺服,,問伺服內的玩家入唔入團?我想成效大增
希望以上意見幫到貴團..

請注意新版規
17.每團每月只可開一團post收人
請善用編輯功能~

你地開咁多個post唔覺得好亂架咩........
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

有ar~

不過都冇人睇~(心灰~)

17.每團每月只可開一團post收人(不過之前開post個陣, 佢彈話咩唔可以開個太大, 所以只好細分三至五次開lo~)

有時我推番個post上去係想吸多d人, 唔係玩嘢~

集中一個post討論, 我都想, 不過討到一半, 個topic變咗質, 跟著收唔到人!!!(請見諒!)

好似尼個post噤~~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-9-2 00:33 發表
有ar~

不過都冇人睇~(心灰~)

17.每團每月只可開一團post收人(不過之前開post個陣, 佢彈話咩唔可以開個太大, 所以只好細分三至五次開lo~)

有時我推番個post上去係想吸多d人, 唔係玩嘢~

集中一個post討論, 我都想, ...
有人想入團 就會打申請入團表格

係團p0st既就加色,唔洗混淆,個個都有公平整,希望可以做到,支持一下

多多支持~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-9-1 23:32 發表
我都知, 但次次目標唔同~

有問題, pm我~
曉唔曉編輯?

引用:
原帖由 KraiN. 於 2009-9-2 16:24 發表
係團p0st既就加色,唔洗混淆,個個都有公平整,希望可以做到,支持一下
團post不如用紅色啦~

sharp d ~

黃色白底睇唔清~

59 1234
發新話題