28 12
發新話題

[Counter-Strike] ANTI-CHEATER團AMXX公開測試版

[Close]

ANTI-CHEATER團AMXX公開測試版

ANTI-CHEATER團AMXX公開測試版: ANTI-CHEATER TEAM AMXX(testing ver.)

功能: 防外掛及優化伺服器端運作

防外掛插件: 防外掛插件(BAC v2.4及RHLG v2.8)

其他插件: 賭錢插件及優化插件
*****此版本並不含其他娛樂插件

download link: http://www.sendspace.com/file/k455hy

ANTI-CHEATER團現正招人~
有意請加M群: group660455 msnzone.cn
本群只給予本團團員及入團者使用, 其他人士請不要加M群, 否則會被踢出M群~
本團暫不接受團戰, 直至另行通知~

ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

我都知, 但次次目標唔同~

有問題, pm我~

引用:
原帖由 JGoD 於 2009-9-1 23:34 發表
我覺得你地好淫,成日話咩收女人
.......都係意見, 多謝~

有ar~

不過都冇人睇~(心灰~)

17.每團每月只可開一團post收人(不過之前開post個陣, 佢彈話咩唔可以開個太大, 所以只好細分三至五次開lo~)

有時我推番個post上去係想吸多d人, 唔係玩嘢~

集中一個post討論, 我都想, 不過討到一半, 個topic變咗質, 跟著收唔到人!!!(請見諒!)

好似尼個post噤~~

多多支持~

引用:
原帖由 KraiN. 於 2009-9-2 16:24 發表
係團p0st既就加色,唔洗混淆,個個都有公平整,希望可以做到,支持一下
團post不如用紅色啦~

sharp d ~

黃色白底睇唔清~

PUSH IT UP

HOHO~

ME

push it up~

噤PLAYER尼?

ANTI-CHEATER團個個PLAYER ,OK嗎?

唔......冇MSN好難搵你ga......

你想入, 我好多謝你, 但.........要搵你時搵唔到好煩ga~

你可以比個原因我?(我要同團長講聲~.~!!)

推一推~~

推多一推~

引用:
原帖由 justin5890 於 2009-9-6 23:43 發表

PLAYER = 神經刀....=玩野怪=成日唔認真
佢點唔認真?

玩野怪?

使唔使踢佢?

阿雨, 你家下唔應我, 係唔係要入團?

除咗冇MSN, Y MESSAGE你有冇?

你咩都唔講唔知你想點~

28 12
發新話題