28 12
發新話題

BUG 9 一個╭°帥儿™

[Close]

BUG 9 一個╭°帥儿™

由於佢個名太難打  所以我只係打帥ㄦ  佢玩鬼捉人 係我個場個到搞事(係開BUG) 佢一開始BUG左69000木
之後係咁食書  就話自己冇BUG到  就係咁 E 個人大家認住佢.. 佢係一個做錯事唔認人的人

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你收皮啦 自己團友咪又係玩bug
你吾開bug圖有邊個可以bug到
吾好話你自己一早想bug 紙係帥儿快過你姐

加上帥儿
我同左佢玩咁耐
佢吾會bug

今次係有rp證實左 但係呢d都係你自己問題
你吾怪得帥儿佢

你地點解吾出聲 吾回po?
自己都身有屎?

證實到就話人  證實唔到當冇野        就算人地開bug圖 佢又一定要玩bug 無聊
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 小信信 於 2009-9-10 18:54 發表
你收皮啦 自己團友咪又係玩bug
你吾開bug圖有邊個可以bug到
吾好話你自己一早想bug 紙係帥儿快過你姐
第1:我團友邊個玩BUG  拎rp出黎
第2:我冇開bug圖
第3:我係唔識玩bug
第4:我冇諗過要玩bug

引用:
原帖由 小信信 於 2009-9-10 18:54 發表
加上帥儿
我同左佢玩咁耐
佢吾會bug
你自己話同佢玩左好內 但係E +有埋RP  你話佢冇BUG  唔同我BUG D木比佢?

引用:
原帖由 小信信 於 2009-9-10 18:55 發表
今次係有rp證實左 但係呢d都係你自己問題
你吾怪得帥儿佢
咩係我的問題 O~ 姐係人地bug 全部都係我錯 係唔係咁...

引用:
原帖由 小信信 於 2009-9-10 18:58 發表
你地點解吾出聲 吾回po?
自己都身有屎?
先生呀  你一個55分 一個58分 點回呀...

你又點解吾出聲 吾回po?
自己都身有屎?

我係去食野吾回姐

引用:
原帖由 小信信 於 2009-9-10 19:43 發表
我係去食野吾回姐
O~  咁傘係你身有屎LA  唔回POST  我都係學你講姐.

團長息怒~~~
正所謂清者自清
一係無做 怕咩人唱?

引用:
原帖由 愛影。天照 於 2009-9-10 19:56 發表
團長息怒~~~
正所謂清者自清
一係無做 怕咩人唱?
但係佢係 係到唱我.. 我唔講返個真相出黎  點得呢...

28 12
發新話題