發新話題

[Counter-Strike] [經常got5的團]NightMare收FD(更新至15/11)

[Close]
歡迎新團員
雖然同我撞名..

回復 91# 的帖子

希望各團員能夠一起開心地玩cs .....

入團~

1.cs名稱:FoR$32
2.年齡:15
3.主槍{AWP/AK/M4/B41(CT/T)}:Awp , ak
4.留下msn(如果唔想公開msn可以pm個表格我):[email protected]

回復 93# 的帖子

紅色字為請留意

本團條件:
1.有咪
2.長玩
3.有品(除非被人串,否則不能串人)
4.技術中等is ok
5.禁外掛
6.禁聊事鬥飛

推推post..sorry

L'ck
原來個個sora係你團長= =?
想同你地團結盟.
得唔得

引用:
原帖由 天帝 於 2009-10-9 20:52 發表
L'ck
原來個個sora係你團長= =?
想同你地團結盟.
得唔得
yes, sora is the group leader

佢同我都幾fd下~_~希望可以結盟~

回復 98# 的帖子

Sora唔係團長囉- -sor
只是團長用第2個名玩而已

至於結盟我就話唔到事了~.~
我幫你問團長~.~

1.cs名稱: T2L3G`.

2.年齡: 唔講得唔得

3.主槍{AWP/AK/M4/B41(CT/T)}: awp 同ak

4.留下msn(如果唔想公開msn可以pm個表格我): [email protected]

但係sara佢話佢係團長= =''

引用:
原帖由 天帝 於 2009-10-10 12:27 發表
但係sara佢話佢係團長= =''
lck意思係
sora個名唔係團長名
係團長既第二個名

引用:
原帖由 542831067 於 2009-10-10 10:08 發表
1.cs名稱: T2L3G`.

2.年齡: 唔講得唔得

3.主槍{AWP/AK/M4/B41(CT/T)}: awp 同ak

4.留下msn(如果唔想公開msn可以pm個表格我): [email protected]
要講年齡          

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2009-10-10 12:41 發表

要講年齡          
MY FD~~~~~~~~~~~TIM

引用:
原帖由 MMMM'1ng 於 2009-10-10 13:40 發表

MY FD~~~~~~~~~~~TIM
wT wAteR."
KraiN.

發新話題