33 123
發新話題

玩對抗有外掛喔-.-

[Close]

玩對抗有外掛喔-.-

有時玩到一ㄝ人很怪明明躲很好~他都知道你在那= =
濫死ㄌ~怎躲他ㄇ都知道你在那邊= =
一堆狗都知道你躲哪= =

靠腰喔 我玩XBOX360那ㄇ久ㄝ知道要等生還著出來阿
一變要攻擊脫對ㄉ~我變HUNTER都還沒蹲等他就知我在牆後ㄌ
還有可以用鐵網是啥ㄌ部是外掛那是啥阿:L 你ㄇ說阿~
不然換他們玩感染被殺死ㄌ1秒多一下就復活部掛不然是啥:L
不信是不是ㄌ要照片喔~遇到拍給你ㄇ看阿叫啥:L

"有時玩到一ㄝ人很怪明明躲很好"

從你這一句就知道你很早就重生等生還者走過來
你知道你一重生就會不停的發出叫聲嗎???
這樣只有聽你的叫聲就會知道你在那

我想你還是多練一下吧

台狗嗎= =PC狗你叫架咩..

引用:
原帖由 X殺手X 於 2009-9-17 14:21 發表
PC狗就那ㄇ多= =
我看要玩對抗去玩360還比較爽~
就跟CS一樣開透視都知道你躲哪= = ...
即使CS也有腳步聲聽,
何況L4D的喪屍都有特定聲音呢??

看來你應該多練習聽聲

引用:
原帖由 X殺手X 於 2009-9-17 14:21 發表
PC狗就那ㄇ多= =
我看要玩對抗去玩360還比較爽~
就跟CS一樣開透視都知道你躲哪= = ...
憑你呢句pc狗, 我就記得今日下晝玩vs時, 有個人同你講野d口吻一樣
果個人做完怪, 到做人果時, 用全頻鬧人pc狗用外掛, 又話玩xbox好過, 仲tk隊友添
唔知你係咪果個冇品人?

p.s 個ser係"sy ser" 當時醫院第4關, 大概係下晝2點幾

回復 5# 的帖子

係佢既話比我都唔認啦
你咁直問佢
MyNameIs

其實點樣聽聲....我聽聲個時分唔到邊個方向

回復 7# 的帖子

隻怪同你越近越大聲,當聽到好清楚果時就靠經驗估佢地camp邊,
通常都係樓上.這是小弟的打法.

引用:
原帖由 ga1234 於 2009-9-19 09:48 發表
隻怪同你越近越大聲,當聽到好清楚果時就靠經驗估佢地camp邊,
通常都係樓上.這是小弟的打法.
香港太多人冇戴耳機既習慣,

喇叭比較難聽方向,不過都聽到,至於聽到幾多睇你用咩喇叭

引用:
原帖由 derekyin 於 2009-9-17 18:52 發表

憑你呢句pc狗, 我就記得今日下晝玩vs時, 有個人同你講野d口吻一樣
果個人做完怪, 到做人果時, 用全頻鬧人pc狗用外掛, 又話玩xbox好過, 仲tk隊友添
唔知你係咪果個冇品人?

p.s 個ser係"sy ser" 當時醫院第4關, ...
轉番書面語,佢睇唔明

不想玩pc版就別玩
如果你是太弱就不要說別人外掛
你玩過pc版你自己也是pc狗
.
.
.
好似過左d火

多練你也會聽到別人在哪啊.....

唔講唔得 上次入左個場  一個叫木魚b的人  我hun 冇ctrl  之後佢穿牆追住我黎打 我係到跳黎跳去   個陣安全室 -1  佢追住我黎打  冇聲  我個邊d隊友都話佢係外掛  甘你話我知 一個無聲既hunter  佢可以穿牆追住我黎打  係咪外掛呢

引用:
原帖由 wong 於 2009-9-19 14:12 發表
唔講唔得 上次入左個場  一個叫木魚b的人  我hun 冇ctrl  之後佢穿牆追住我黎打 我係到跳黎跳去   個陣安全室 -1  佢追住我黎打  冇聲  我個邊d隊友都話佢係外掛  甘你話我知 一個無聲既hunter  佢可以穿牆 ...
你會吾會一早就比人發現左呢系果度,又或者你太痴埋牆隻手凸左出黎呢?

引用:
原帖由 wong 於 2009-9-19 14:12 發表
唔講唔得 上次入左個場  一個叫木魚b的人  我hun 冇ctrl  之後佢穿牆追住我黎打 我係到跳黎跳去   個陣安全室 -1  佢追住我黎打  冇聲  我個邊d隊友都話佢係外掛  甘你話我知 一個無聲既hunter  佢可以穿牆 ...
老實講 如果外掛的話 係唔需要追住你黎射  一兩槍就殺左你
佢會追住黎射就係因為佢知你係度  但佢睇你唔到=.=

神手木魚b你都話佢係用外掛!!?
你ed新手真係要練多d再自己諗番點解會比佢發現

33 123
發新話題