發新話題

玩對抗有外掛喔-.-

[Close]
神手木魚b?@_@.......
durexxxxxxxxxxL

引用:

原帖由 wong 於 2009-9-19 14:12 發表
唔講唔得 上次入左個場  一個叫木魚b的人  我hun 冇ctrl  之後佢穿牆追住我黎打 我係到跳黎跳去   個陣安全室 -1  佢追住我黎打  冇聲  我個邊d隊友都話佢係外掛  甘你話我知 一個無聲既hunter  佢可以穿牆 ...
你又知人地用外掛?? 點解d人一死左,就要用籍口黎掩釋自己技術未夠好,真係好離譜。

唔該你地練好技術先好話人。

例如琴日,我開咪叫人睇位,隊友就打字叫我唔好嘈,我心諗,你係唔係kai嫁??自己冇咪係到打字,累人累物,之後仲要vote kick我,笑到我死,對面都睇唔過係到嘈佢,之後佢係到話玩緊xbox,係咁讚xbox玩l4d有幾好,我心諗你玩xbox就咪連去同pc玩啦,輸左又要瀨,我唔係怪佢玩手制,我唔理佢點玩啦,佢輸左就瀨人係到搵籍口。

就算係pc玩家睇到以上例子,唔好覺得xbox玩家好ma煩,某d pc玩家一樣係咁,自己技術唔夠,就瀨落人到,真係唔該練好d先話人。

我覺得呢d人,就算現場睇住d勁人玩,都一定會搵籍口黎話人地,例子我就唔多講,留返比d技術唔夠既人諗,得果種人先會諗到。

引用:
原帖由 野野仔 於 2009-9-19 18:22 發表
神手木魚b你都話佢係用外掛!!?
你ed新手真係要練多d再自己諗番點解會比佢發現
神手?咁西利?@_@

原來l4d有外掛既

我諗你都係玩番單機,簡單會好d

神手木魚b?@_@.......

引用:
神手木魚b你都話佢係用外掛!!?
你ed新手真係要練多d再自己諗番點解會比佢發現
我係木魚b,野野仔唔該唔好亂講野
我冇話過我係神手。

gag pc 9?好笑.l4d都有外掛嫁咩

相信其他台灣人因你而蒙羞

以上

罕我眼中無論CS OR L4D OR其它FPS GAME 都冇外掛只有強人, 外掛都係強人GE一種,你打得WIN佢~自自然然你就覺得自己技術有提升~就好似當佢地係超高級BOT咁~BOT 都可以知你罕樹叢GE準確位置,罕牆後面重生D BOT 早已經會望住你個位黎行路,只係冇開槍而已, 所以有外掛冇外掛都好隻隻GAME都係要有技術先有生存

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-9-19 14:44 發表

你會吾會一早就比人發現左呢系果度,又或者你太痴埋牆隻手凸左出黎呢?
第一 我話左個陣-1 等緊人 所以無限重生 我重生左5,6次  甘我hun啦  跳黎跳去 佢唔可能一兩槍殺我啦 
比人發現左呢系果度  就更加冇可能   5,6次都可以發現仲要穿牆殺  我冇痴埋牆  甘點解佢可以穿牆殺先?
又或者有條外掛無品狗  用左木魚b個名
我話佢外掛既原因 : 無聲 無比人發現 無痴埋牆  5,6次都比佢殺(唔係孝合)  我先話佢係外掛囉 你答我 甘都唔係外掛係咩??

神手木魚b>_<
真係要見識下..

引用:
第一 我話左個陣-1 等緊人 所以無限重生 我重生左5,6次 甘我hun啦 跳黎跳去 佢唔可能一兩槍殺我啦
比人發現左呢系果度 就更加冇可能 5,6次都可以發現仲要穿牆殺 我冇痴埋牆 甘點解佢可以穿牆殺先?
又或者有條外掛無品狗 用左木魚b個名
我話佢外掛既原因 : 無聲 無比人發現 無痴埋牆 5,6次都比佢殺(唔係孝合) 我先話佢係外掛囉 你答我 甘都唔係外掛係咩??
你game到咩名? 果陣玩緊咩map ,第幾關 ,咩位 ?

點解你咁肯定我用外掛呢? 5次 定 6次?? 證據? 人證?  你xbox 定pc ?

你比人偷完銀包,就算捉到個人,都要講證據。

點解你第2次先話5,6次?? 點解你比人殺左第1次仲唔走位?? 係唔係你問題??

咪就係你呢種人,未搞清楚,就話人外掛,煩到。

引用:
原帖由 pokhh2006 於 2009-9-20 12:19 發表

你game到咩名? 果陣玩緊咩map ,第幾關 ,咩位 ?

點解你咁肯定我用外掛呢? 5次 定 6次?? 證據? 人證?  你xbox 定pc ?

你比人偷完銀包,就算捉到個人,都要講證據。

點解你第2次先話5,6次?? 點解你比人殺左第1次 ...
我搞得好清楚 我問埋隊友  全隊都覺你外掛  走位?  個陣-1  走咩位  等緊人入  我係到跳黎跳去 係甘重生 之後你就係甘穿牆射我  我冇搞清楚就唔會係甘回貼啦 

台灣人因你而蒙羞       

引用:
原帖由 Pat. 於 2009-9-20 07:40 發表
罕我眼中無論CS OR L4D OR其它FPS GAME 都冇外掛只有強人, 外掛都係強人GE一種,你打得WIN佢~自自然然你就覺得自己技術有提升~就好似當佢地係超高級BOT咁~BOT 都可以知你罕樹叢GE準確位置,罕牆後面重生D BOT 早已經會 ...
cs冇外掛,唔好笑死我啦,入d冇admin既場試下,多到你仆街,例tig
仲有,l4d都有外掛的,你試下上網搵下,唔識搵就搵唔到咁姐
台灣人都係人,希望你地唔好罵佢台狗

發新話題