38 123
發新話題

[交流] 喬拉可爾.米霍克(鷹眼) 一問

[Close]

喬拉可爾.米霍克(鷹眼) 一問

我都問佢有咩能力呀
佢得把劍 無果實?
咁都入到 7無X??

佢揮既劍氣什至可以改變子彈的軌道,而且有集又同索隆比武不分上下,可見佢既劍術高超!

鷹眼佢冇食果實
佢是頂點劍客
緊系入到7武海

哦 原來喬拉可爾.米霍克(鷹眼)係咁勁
我E家知道啦 THX大家

引用:
原帖由 hi0960 於 2009-9-19 11:25 發表
佢揮既劍氣什至可以改變子彈的軌道,而且有集又同索隆比武不分上下,可見佢既劍術高超!
索隆只係同佢胸前果把短刀打打到不分上下...
佢背部果把野仲未出
索隆應該唔夠鷹眼做

我都覺得索隆會唔9鷹眼做.................

短刀已經屈機
長刀=sm   ..??
p_R0

索隆而家一定係唔9鷹眼打.後面就唔知了
索隆佢實力升得好快~~~

引用:
原帖由 ★GoodBye_kiT 於 2009-9-19 10:58 發表
我都問佢有咩能力呀
佢得把劍 無果實?
咁都入到 7無X??
果實就應該無..
話哂劍豪用劍術來決勝負都夠精彩.. 就好似卓洛VS龍馬果集..正!
不過樓主話 : 佢得把劍 無果實? 咁都入到 7武海??
佢把劍你當佢流嫁「世界上12 把」無上大快刀之一
加上一定要有果實先 = 強 -_-???
實力先係最重要..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

fa真係高手
咁快答到佢問題  
p_R0

鷹眼個把野好勁-_-'
   佢個把野有邊個仲有

引用:
原帖由 fa 於 2009-9-21 01:02 發表

果實就應該無..
話哂劍豪用劍術來決勝負都夠精彩.. 就好似卓洛VS龍馬果集..正!
不過樓主話 : 佢得把劍 無果實? 咁都入到 7武海??
佢把劍你當佢流嫁「世界上12 把」無上大快刀之一
加上一定要有果實先 = 強 -_-???
...
卓洛夠有三把名刀la

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2009-9-22 21:19 發表
卓洛夠有三把名刀la
人地果把係12把無上大快刀之一
卓洛最好果把和道一文字 都係大快刀黎咋...

咩啊 我記得有啊  你地看看25習

佢係最強劍客...............咩果實都冇食

38 123
發新話題