19 12
發新話題

[Counter-Strike] ANTI-CHEATER團招團戰POST~

[Close]

ANTI-CHEATER團招團戰POST~

本人是次的行為已得到團長GEM JACK的批准~

若想與本團進行團戰, 請@我MSN, 並在此POST留下團戰時間(VLAN幾同咩SERVER~)

即日可能會有d困難, 本團的團員可能不可以完成賽事~

本團唔希望比賽的結果會在IPVE上流傳, 所以希望希望在團戰過後, 雙方會對比賽結果絕口不提~

(PS: 不守以上協議的團, 本團會把該團列入黑名單, 並開POST對該團作出責備~)

本人MSN:

[email protected]

ANTI-CHEATER團pLAYEr上~

ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

在此, 我現在對外宣佈, 本團對接受團戰的程序:

1. 先在本團開的招團戰POST內打上團戰日期, 時間同團名~

2. 加本人或團長MSN, 以方便我地回覆~(我地會在三天內回覆, 在這三日內請不要催促我地)
(本團不會再進行即日約戰~)

3. 互相交換團員出場名單, (5個正, 2個後備)
(因為我們的團員大都不是長玩, 所以...."可能"會出現換人的情況, 請見諒~)

4. 所有嘢確定後, 本團才會出席團戰活動~

(PS:所有未經過第一程序的團, 本團是一概不會對約戰作出回覆~)

(PS2:本團不介意在比賽進行期間換人, 但換的人只可以是團員出場名單中的人~)

本團唔希望比賽的結果會在IPVE上流傳, 所以希望希望在團戰過後, 雙方會對比賽結果絕口不提~

點解唔比講

引用:
原帖由 MMMM'1ng 於 2009-9-21 00:01 發表

點解唔比講
我諗樓主 都好少打match
如果 你成日打既話
唔希望比賽的結果會在IPVE上流傳

流傳得幾多個結果??

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-21 00:03 發表

我諗樓主 都好少打match
如果 你成日打既話
唔希望比賽的結果會在IPVE上流傳

流傳得幾多個結果??
就以之前DISGUSS同某團打, 個結果比人唱通街~

我地只係想交流, 而唔係要互串, 傷感情~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-9-21 17:17 發表

就以之前DISGUSS同某團打, 個結果比人唱通街~

我地只係想交流, 而唔係要互串, 傷感情~
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=151746&extra=&page=1
就是這個嗎?
我地最初都無講
d人自己睇hltv咋ma
佢地挑釁我地無計

MING同我搭mix炒哂喇A_A"

引用:
原帖由 Kn. 於 2009-9-21 17:29 發表
ming = mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ing?

我地BP 好有品,
打過一次, 同唔同我地打?
[email protected]
bP   .|Bradypus

引用:
原帖由 Kn. 於 2009-9-21 17:29 發表
你講乜 睇唔明

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-21 17:29 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=151746&extra=&page=1
就是這個嗎?
我地最初都無講
d人自己睇hltv咋ma
佢地挑釁我地無計
我地都驚比人挑釁~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-9-21 17:37 發表

我地都驚比人挑釁~
如果 同你講got5 都唔係好大既挑釁
但係
^^你都幾大口氣下
留你msn 我會進一步跟進

係極大既挑釁

引用:
原帖由 MMMM'1ng 於 2009-9-21 17:33 發表

你講乜 睇唔明
我係KraiN A_A" 我地mix根住炒佢地A_A"

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-21 17:43 發表

如果 同你講got5 都唔係好大既挑釁
但係
^^你都幾大口氣下
留你msn 我會進一步跟進

係極大既挑釁
KAHO.........

我口氣唔大, 我有擦牙的習慣~

你講尼D嘢好似係邊到見過~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-9-21 17:51 發表

KAHO.........

我口氣唔大, 我有擦牙的習慣~

你講尼D嘢好似係邊到見過~
我講緊
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=151746&extra=&page=2
e條友 極大挑釁 而唔係你

19 12
發新話題