29 12
發新話題

[Left 4 Dead] *剎*團面試ser

[Close]

*剎*團面試ser

本團會在星期6or日進行面試!  8:00p.m. 進行
只可是本團的新手or老手  

註:這個ser會設有密碼
如要參加者可加這msn
[email protected]
希望團友都能出席

只可是本團的新手or老手  << 唔係你團既團員就唔入得  咁點面試

sor  !!  is      新手or老手  player

引用:
原帖由 y1157700 於 2009-9-24 22:03 發表
sor  !!  is      新手or老手  player
唔係新手就係老手嫁啦- -無謂講到明"新手or老手"....

已轉行玩steam版

引用:
原帖由 xtream 於 2009-9-24 22:13 發表

唔係新手就係老手嫁啦- -無謂講到明"新手or老手"....

可能有中手同肥料架ma=.=

A_A 你地個團成日走場 好難入你團架啵

引用:
原帖由 elvismilk629 於 2009-9-24 23:32 發表
A_A 你地個團成日走場 好難入你團架啵
你意思係想入一個會走場既團?.?

want  to ++++   please  come  *剎*團面試ser  
星期6or日進行面試!  8:00p.m

引用:
原帖由 tckeunG 於 2009-9-25 15:09 發表

你意思係想入一個會走場既團?.?
NO-_-i mean佢個團d人成日走場..
好難會有人願意入佢團

超級想面試,但係咁耐都未接我msn要求...
十軍師

你地有d團員好無品喎...
我尋日入左你地個ser,4個剎團ga人對我地4個唔識ga人,但係剎團人玩到去最後1關都係得50-100point~
我地有2000-3000point,佢地個場主唔知係咪輸唔起,踢左我地4個"
我地入返去,就見佢地永久封閉我地

o  thx !! :Q

剎*團面試ser  
會左今天8:00p.m.  
vLan  versus 01  進行面試!

剎ser D人集體走場-.-
走場既有 *剎*keith" , hinson <--唔記得有冇串錯 , 仲有個冷血-.-
玩到機場第2關 唔夠打 集體走場  連場主都走場

因為*剎*有活動 :)

29 12
發新話題