發新話題

你會怎樣設計悟空的技能?

[Close]

你會怎樣設計悟空的技能?

如果可以既,真係想個作者改下悟空d技能...

我既話就想改

被動技  界王拳,血少過一定百分比(如30%)就會發動,
加移動速度,加攻,加防,不過學左變超西之後個技能就會冇左,好似一護被動虛化咁..

瞬間轉移  學識變超西之後自動就會有既被動技

變身   起碼改到有得變第4代先啦- -

龜波氣功,射程改遠D,有推倒效果,好似棍佬大絕咁

2技,改造瞬間轉移暈技,同巧木,犬夜,三刀差唔多,使用距離要全部英之中最遠既,攻擊力低

3技,改造太陽拳,範圍性暈人

del左佢仲好=.=

卡戰都係火影..死神同海賊王為主

引用:
原帖由 紀靈 於 2009-9-28 14:58 發表
del左佢仲好=.=

都唔係既
不過我覺得卡戰d人物
有d人物有得係甘閃 果d改左佢比較好
如果唔係都好屈機
http://img5

但係個boss係布歐wor = =+

所有技都99999傷害  暈100秒  OK

引用:
原帖由 紀靈 於 2009-9-28 14:58 發表
del左佢仲好=.=

不能這說 卡戰詳解卡動大戰(亦即動漫大戰) 當然動漫不是只有火死海3樣
好似英雄王 秋葉 7夜都係tm出品   奈洛 犬叉係犬夜  仲有幽遊白書
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2009-10-1 01:32 發表

不能這說 卡戰詳解卡動大戰(亦即動漫大戰) 當然動漫不是只有火死海3樣
好似英雄王 秋葉 7夜都係tm出品   奈洛 犬叉係犬夜  仲有幽遊白書
其實我最想要隻希索加-3-

全職呃...  唔錯既 不過技能設計特效方面有d難
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 1234441 於 2009-9-28 22:46 發表
所有技都99999傷害  暈100秒  OK
屈機技 = =0
只要一start就有5技就得

引用:
原帖由 Badkiller 於 2009-10-5 20:02 發表

屈機技 = =0
只要一start就有5技就得
不如一開波就贏

要加人倒不如加多d槍神個漫畫入面個d..

槍神我完全唔知黎至邊到=0=
反而我想佢加聖鬥士星矢,
不死的小強+天馬流星拳
穿黃金聖衣,射箭勁過石田雨龍

我希望加D家庭教師D人

發新話題