發新話題

[Counter-Strike] {*WILD/W0LF*}野狼團廣招團員~~

[Close]
引用:
原帖由 憤怒的葡萄 於 2009-10-1 21:22 發表
幫推post多d人入       推     
THZ ar... ^^
{*WILD/WOLF*}團

團長!!!~~~
今日有個團友用外掛kill我同我個fd
跟住話我地kai??
佢個名係:{*WILD/W0LF*} *~L~*
我見佢用外掛跟住我就用外掛殺返佢
佢又唔認用外掛...我個fd話佢一槍KO左佢!!!
請團長踢佢出團/比佢一個警告!!!

引用:
原帖由 乂亡魂 於 2009-10-2 08:57 發表
團長!!!~~~
今日有個團友用外掛kill我同我個fd
跟住話我地kai??
佢又唔認用外掛...我個fd話佢一槍KO左佢!!!
請團長踢佢出團/比佢一個警告!!! ...
我一槍ko左你 我就係外掛

0難道 睇下你個團好wo
咁多外掛既
乂亡魂 = E.C

即係 2個外掛?

E.C 就成日用外掛嫁啦
好多人見到

E.C jacky比你入團?佢話到事?佢系團長定副團長?你要入團....吾該搵團長or我(副團長) 入團一定系我test...

||~SwEeT~||團係你地團ge友團咩??..我唔知..

E個團入面有個人叫做:{*WILD/W0LF*} ~L~...佢用外掛lo...[收哂腳步,但係佢知我係咩位lo]屈機到死...之前:{*WILD/W0LF*} 團團長話佢係new入團..但係,佢係外掛...照收佢入團...我無野好講...個場..我見到好多人話佢外掛lo....ABCDEFG 你地團友,一樣話佢外掛...

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-2 17:35 發表
E.C jacky比你入團?佢話到事?佢系團長定副團長?你要入團....吾該搵團長or我(副團長) 入團一定系我test...
團隊名單 有佢名咁神奇?
姐係 0難道 比佢入團 先會加佢名啦

團長 吾該踢一踢個:{*WILD/W0LF*} *~L~*出團 我都講左 有人入團 要搵得,我test囉 尼家搞到個團有外掛....唉 我都吾講咩好...總知個:{*WILD/W0LF*} *~L~*一定要踢....如果有人入團,,,,吾該通知我...我test!

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-2 18:05 發表
團長 吾該踢一踢個:{*WILD/W0LF*} *~L~*出團 我都講左 有人入團 要搵得,我test囉 尼家搞到個團有外掛....唉 我都吾講咩好...總知個:{*WILD/W0LF*} *~L~*一定要踢....如果有人入團,,,,吾該通知我...我test!
...
頂,jpg server俾佢整到無哂人

本人MJ(副團長)系尼個post同你地講多最後一次,如果有人想入本團....吾該通知我...我幫你test...否則...我在見到個團有外掛人士出現,,,,我會轉團....另外...團長..請你踢一踢":{*WILD/W0LF*} *~L~*"出團...原因:他使用非法程式(外掛)....報告完畢!!!

引用:
原帖由 飛翔 於 2009-10-2 18:29 發表
本人MJ(副團長)系尼個post同你地講多最後一次,如果有人想入本團....吾該通知我...我幫你test...否則...我在見到個團有外掛人士出現,,,,我會轉團....另外...團長..請你踢一踢":{*WILD/W0LF*} *~L~*"出團...原因:他使 ...
好...決定kick佢出團,放心,本人向各位受影響玩家誠懇道歉....
{*WILD/WOLF*}團

i want to join my name Se7eNHeaD

拿話佐啦...~L~係外掛仔...

我成日系Vlan見到你地有d團員快掛==

我既CS NAME :KuRuMi-V

發新話題