57 1234
發新話題

[更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(1-10-09 v3979)

[Close]

[更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(1-10-09 v3979)

在此先感謝alan大人為我們捱夜製作更新檔

如更新後開啟遊戲彈game,使用FAQ提供之方法亦無法解決,請改用新手包更新
於3979新手包發佈前可使用3939新手包然後再使用3979老手包
並於更新後再一次破解Steam~開steam檢查以下項目

更新後記得要把steam裡的以下2項修改
遊戲頁
Left 4 Dead <---不是你自己增添的那個捷徑.而是steam原有那項.右鍵點內容如果點錯的話會找不到更新頁)
及工具頁
Left 4 Dead Dedicated Server
右鍵點選內容->更新 設定為不要自動更新.否則會再次被steam修改檔案

老手包下載點
(供3939-8月25日版本更新至3979版本使用,如不確認版本請使用新手包
於3979新手包發佈前可使用3939新手包然後再使用3979老手包)

badongo下載點
(使用多線程軟件會無法下載) 下載後請自行修改檔尾為.exe
按我下載

BT下載點

Rayfile下載點 - 內地朋友建議使用

按我下載

SendSpace下載點
按我下載

新手包下載點
(供3663更新至3979使用,如使用本區置頂提供的主程式,可使用此檔,不確認版本請開啟遊戲按"~"輸入version,如果版本低於3663,請於置頂帖重新下載L4D主程式)

BT下載點

Badongo下載點
(使用多線程軟件會無法下載) 下載後請自行修改檔尾為.part1.rar及.part2.rar
檔案1   檔案2      必須2個檔案下載後同時解壓 其後會回復成為1個EXE檔

Rayfile下載點 - 內地朋友建議使用
按我下載

[-]3979 更新內容

Made the variable "mp_gamemode" available again. Note that you can also load maps directly with different game modes by specifying it in the map command. For example, "map l4d_garage01_alleys versus" will set mp_gamemode versus for you automatically and load the first map of Crash Course

改變"mp_gamemode"指令, 注意! 您也可以直接使用不同的遊戲模式在開場器命令列, 例如 :

只要於命令列內輸入"map l4d_garage01_alleys versus" 便會自動轉換為對抗模式
若想轉換生存模式, 即輸入"map l4d_garage01_alleys survival"
同樣地, 轉換戰役模式輸入"map l4d_garage01_alleys coop"

Added "mm_dedicated_force_servers" to allow specification of a list of dedicated server addresses manually used for searching (ms_force_dedicated_server is depreciated)

新增指令"mm_dedicated_force_servers"取代"ms_force_dedicated_server", 以允許指定列表的專用服務器地址,用於手動搜尋

Updated shared libraries and DLLs preventing dedicated servers listing correctly, appearing on Steam groups, and being found via sv_search_key

此項不詳

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

終於有得dl了^^.

試試先!thx

終於出來了
國慶日有新野玩了!

老手包要219mb?

引用:
原帖由 mc2222 於 1-10-2009 02:06 AM 發表
終於出來了
國慶日有新野玩了!

老手包要219mb?
沒有錯..這的確是老手包..
新手包395mb斬件中
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

辛苦哂咁多位(?)的通宵趕"工"
萬分感謝

badongo下載點好慢 = =

Thank you for your sharing...!!!

badongo~囧..唔知點解成日有問題-_-
岩岩dl左5min...dl得果16mb 就話完成...
仲有..個檔名點解係 .124 點開佢-_-?

引用:
原帖由 SuM森_ 於 2009-10-1 02:25 發表
請問你係咪普通下載??

冇用其他軟件..."

#9  好似係要將.124 轉做.exe
      不過個file係219.27mb...
      bdg係咁...
      有時斷左當完

#10 我用緊迅雷130kb/s (都係慢)

講真...我寧願係easyshare等500s wait time都唔想係bdg 咁財赤的地方dl野

引用:
原帖由 SuM森_ 於 1-10-2009 02:25 AM 發表
咁神奇= =..我都冇計.暫時得呢個網upload到.我up埋個新手包先同你地慢慢傾..
Gaming Live

請問有冇第2個載點?
認真...badongo呢個網真係好唔掂...(堅唔掂)
試過好多時dl落黎d野唔係開唔到就係變左唔知咩檔 (一早black list左)
我岩岩dl佢居然變左個文件榴........ (我其他係冇事既=.=)

引用:
原帖由 stanley215 於 2009-10-1 02:32 發表
請問有冇第2個載點?
badongo呢個網真係好唔掂...
點解依家冇vlan下載點呢?

就係因為你地,又訊雷,又flash get
整到個vlan個ftp死左

所以依家決定吾會出住,大家用右鍵,另存目標,吾好再用任何軟件!!!

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-1 02:34 發表

點解依家冇vlan下載點呢?

就係因為你地,又訊雷,又flash get
整到個vlan個ftp死左

所以依家決定吾會出住,大家用右鍵,另存目標,吾好再用任何軟件!!! ...
我用vlan下載點唔會用迅雷
普通下載已經夠快

57 1234
發新話題