40 123
發新話題

[貼圖] 所有寫輪眼 , 白眼 , 輪迴眼 ........

[Close]

所有寫輪眼 , 白眼 , 輪迴眼 ........

唔知貼過未.......未就睇下吧  

寫輪眼的確係最型既血繼限界  又多變化

寫輪眼進化圖

萬花筒 寫輪眼

佐助    血之寫輪眼 !!

僅存的寫輪眼

終於有update的寫輪眼

但系輪迴眼同白眼 呢

因為一樣所以唔PosT

讚牙.....我覺得佐助隻眼好令令牙@@

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2009-10-5 06:55 發表
終於有update的寫輪眼

但系輪迴眼同白眼 呢

因為一樣所以唔PosT
第一個囉 輪迴眼  白眼無圖  得gif  你慢慢等佢貶眼  第一個係白眼  全部寫輪眼之後就係輪迴

引用:
原帖由 迪桑–Dizon 於 2009-10-5 17:22 發表

第一個囉 輪迴眼  白眼無圖  得gif  你慢慢等佢貶眼  第一個係白眼  全部寫輪眼之後就係輪迴
型好笑 =___=

講講下寫輪眼.彈個輪回眼出黎 =______=

同埋.第4張圖.同萬華鏡差好多

今日先知班個細佬隻眼都叫萬花筒 ...

有成3隻萬花筒咁多 *仲要隻隻唔同樣*

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2009-10-5 17:29 發表

型好笑 =___=

講講下寫輪眼.彈個輪回眼出黎 =______=

同埋.第4張圖.同萬華鏡差好多

今日先知班個細佬隻眼都叫萬花筒 ...

有成3隻萬花筒咁多 *仲要隻隻唔同樣* ...
第一次係 vlan開帖  so  搞亂d Discuz!代碼  

e家ok哂      你講既第四張係佐助既血之寫輪眼?

上網睇人講 鼬死前同佐講  要殺死自己親人先得到既既唔係萬花筒

而係血之寫輪眼  亦好似係 終極既寫輪眼...

回復 6# 的帖子

如果真系咁既 ...

咁第1張圖.最下點解唔系血之寫輪眼

同埋.e家都未出到血之寫輪眼.我話有個終極輪回眼都得啦

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2009-10-5 19:17 發表
如果真系咁既 ...

咁第1張圖.最下點解唔系血之寫輪眼

同埋.e家都未出到血之寫輪眼.我話有個終極輪回眼都得啦
第一張...唔係講咩眼最勁呀...

係斑 卡卡西 鼬 既眼進化成點  而斑既永恆萬花筒係挖佢細佬既眼出黎  

所以佢隻眼係 班弟+斑既萬花筒寫輪眼  姐係永恆之萬花筒寫輪眼

咁e家佐助果隻係咪張圖既樣?

正呀!!!佐助好酷...酷man'

佐佐對眼最令同最型

都係斑最靚仔@_@__隻眼又型....佢仲可以用查克拉配合寫輪眼完完全全控制9尾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

卡卡西....中意D

第1張死圖牙- -整整佢

引用:
原帖由 Myth_皓月 於 2009-10-11 23:05 發表
都係斑最靚仔@_@__隻眼又型....佢仲可以用查克拉配合寫輪眼完完全全控制9尾
我就覺得左左最型仔,佢隻眼係星星好鬼死型

班後生果陣好型

40 123
發新話題