發新話題

信長盃4 比賽時間安排詳情(10月31日更新)

[Close]
引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2009-10-10 01:52 發表
我就係想問如果有以上情況 , 咁點 ?
就咁輸好冇引
哩個情況就未見過, 反而約佐時間, 又唔見人, 又要改期既多.

引用:
原帖由 呃鬼食豆腐 於 2009-10-10 07:33 發表
想問身份證因隊員是旦打有影響嗎?  例y1234567
絕對有情況, 就算入到8強, 會被取消資格

其實可唔可以係15號就決定個身份證要一定係正確的

唔係我分身3隊 全部假身份證 到就快8強先講 我入錯左身份證 到8強先來改返我真個個
咁已經無敵左..........

引用:
原帖由 SLY_阿星 於 2009-10-11 15:19 發表
其實可唔可以係15號就決定個身份證要一定係正確的

唔係我分身3隊 全部假身份證 到就快8強先講 我入錯左身份證 到8強先來改返我真個個
咁已經無敵左.......... ...
15號就會鎖定資料, 鎖定後就不接受更改

若對隊不願意推遲 ,
那已隊會被評敗陣?

( 如果這情況真的出現 )
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

我想問如果太細個冇身分證但信長盃4又要有身分證號碼
咁點算.......

引用:
原帖由 FigHt_BacK︱pG 於 2009-10-13 16:07 發表
我想問如果太細個冇身分證但信長盃4又要有身分證號碼
咁點算.......
出世紙號碼幫到你 ... 但決賽個時帶出世紙去現場都幾型棍下... 翌日新聞標題...信長天才 11歲勇奪4強資格

呢個真係未見過....未見過未拎身分證ge人入到4強-3-
Silver團★

如果我有位隊員用了假身份證來登記想轉返真身份證有咩方法?

PM龍大

比賽時間每回合都有兩日
想問下係樓主排時間定係抽完籤兩日內要打?

另外
假如我團有已確認隊員 A B C D E F G
那麼在比賽時是否可以自行選擇出賽隊員?
例如第一局由A B C D E出戰
第二局由A C E F G出戰
或是第一回合由A B C D E出戰
第二回合由A C E F G出戰 等等

即係話 4強比賽果日要帶身份證?...
如果...入到...我要問呀媽拎

回上

引用:
原帖由 Myth_皓月 於 2009-10-14 21:35 發表
即係話 4強比賽果日要帶身份證?...
如果...入到...我要問呀媽拎
香港法律規定, 出街一定要帶身份證, 否則罰款

引用:
原帖由 輝夜姬 於 2009-10-14 11:39 發表
比賽時間每回合都有兩日
想問下係樓主排時間定係抽完籤兩日內要打?

另外
假如我團有已確認隊員 A B C D E F G
那麼在比賽時是否可以自行選擇出賽隊員?
例如第一局由A B C D E出戰
第二局由A C E F G出戰
或是第一回 ...
1日內抽籤,  3日內打完
可以自行選擇出戰隊員. 但隊員名單, 必須與鎖定名單相同, 鎖定後, 額外增加的隊員不能出戰

發新話題