發新話題

[Counter-Strike] AlT!tuD3隊現正招隊員、開ser人士

[Close]
快D收=] :lol :lol

收左未牙 :@ :@ 叫你快D咖啦=]
B.P~*||666666

引用:
原帖由 melon123 於 2009-10-12 22:09 發表
我代表B.P團支持你收多D女仔=]
如果有都比你地收哂^_^"
KraiN.

推推推推......

推推推............
AlT!tuD3 x NicK

支持,多謝各位推p0st...
KraiN.

*A 你申請入隊時使用的名稱: ( o )Sora Aoi( o) LoSE
*B 你在本論壇的名稱:brancolam
*C 你申請入隊成功後使用的名稱: AlT!tuD3 X LoSE
1.年齡: 14
2.性別: 男
3.職業:學生
4.興趣:打cs
5.地區:旺角
*6.想入團的原因:因為我想跟一些高手學下爆頭同未有團
*7.玩左CS幾耐:1年
*8.有冇咪(mic):有
*9.開唔開到場:開唔到
*10.是否Steam玩家:唔係
*11.用咩槍最勁:m4/ak
*12.識唔識打Match:識
13.是否有隊員推薦: (有的話,請註明。)
*14.聯絡方式: msn
15.MSN帳號: [email protected]
16.申請日期:2009年10月15日

其實你有冇睇p0st -.-" 你可以加m群,問我地拎壇,係個到再申請開p0st,我地會係三日內通知你.
KraiN.

引用:
原帖由 Kn. 於 2009-10-15 22:19 發表
其實你有冇睇p0st -.-" 你可以加m群,問我地拎壇,係個到再申請開p0st,我地會係三日內通知你.
無...... :lol

引用:
原帖由 55665566 於 2009-10-16 07:07 發表

無...... :lol
關你咩事@@"?
KraiN.

推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

推下吧~~~~~~~~~~~~~~~"
KraiN.

引用:
原帖由 Kn. 於 2009-10-16 18:47 發表

關你咩事@@"?
OK LO靚仔 @@

引用:
原帖由 55665566 於 2009-10-16 22:15 發表

OK LO靚仔 @@
又關事@@"?
KraiN.

推推推......
AlT!tuD3 x NicK

發新話題