29 12
發新話題

[Counter-Strike] del........................

[Close]

del........................

del...........................

halo new team
bP   .|Bradypus

真神.
SR | DarK WoLf(一,二軍隊長)
KraiN.

引用:
原帖由 Kn. 於 2009-10-11 19:49 發表
真神.
SR | DarK WoLf(一,二軍隊長)
喔.我同佢係同學
已經唔係佢團
佢仲係都擺我個名上去
唔洗理

引用:
原帖由 slug 於 2009-10-11 19:44 發表
halo new team
多謝支持

引用:
原帖由 黑狼0308 於 2009-10-11 19:51 發表

喔.我同佢係同學
已經唔係佢團
佢仲係都擺我個名上去
唔洗理
甘拜下風.
KraiN.

好勁~

我都話你會開團啦~

唔信我?
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2009-10-11 20:48 發表
好勁~

我都話你會開團啦~

唔信我?
哈哈
好野啊= =
DeStoRy | DarK WoLf

入團既表格:

入隊後名: DeStoRy |smile : )

主槍:AK(綀緊)
認為自己既等級:  新手(玩左CS大約一年)

Msn:[email protected]

引用:
原帖由 kaibbc 於 2009-10-11 21:05 發表
入團既表格:

入隊後名: DeStoRy |smile : )

主槍:AK(綀緊)
認為自己既等級:  新手(玩左CS大約一年)

收左啦.推推.................

入隊後名: DeStoRy | FiNal HoN   例子

主槍:    M4,刀仔

認為自己既等級: 中~高手(玩左好幾年....不過有1年冇玩  現在玩反)

SR | Gaming 團長幫同學仔推帖=口=

推呀

引用:
原帖由 瀚~ 於 2009-10-11 23:02 發表
入隊後名: DeStoRy | FiNal HoN   例子

主槍:    M4,刀仔

認為自己既等級: 中~高手(玩左好幾年....不過有1年冇玩  現在玩反)

加左啦.............

新收左幾個團員特此推一推......

29 12
發新話題