50 1234
發新話題

外掛 -_- 一齊外掛吧

[Close]

外掛 -_- 一齊外掛吧

點解d人成日話人外掛?因為佢唔夠你打=_=
講笑姐.. ha
通常都係你秒左佢隻hun , 穿死佢隻boomer , 知道佢係邊度出世咁啦.
但係講真.日日都係咁玩個個地圖.仲有咩出世位係唔知先得假.boomer 一出就知係邊啦.
這隻game唔係見倒先射囉.係要聽聲的.唔好話聽聲分唔倒上下左右.
聽唔倒只係你個喇叭唔夠靚
.如果你仲係個d見倒隻怪先識開槍,人地見唔倒你穿死你又話人外掛既人,多d玩同多d睇下人地點玩.唔好一味只係識話人外掛.檢討下自己吧

仲有琴日見倒個無品人,名我唔講.一陣個名唔再見得人就廢事了.
琴日d hun 俾我秒左.boomer俾我穿死同推左就話我外掛.
咁都唔緊要啦.你講你事.咁我問佢'' 外掛係邊個定義'',佢又答我唔倒.
咁我唔同佢嘈啦.我話番佢內掛 hahaha

佢做完怪就轉左過黎同我一齊做人.咁我無所謂啦/大家一齊玩下.
一轉過黎就係咁teamkill 我,.射低左我就轉番去做鬼
唔該.!你話人外掛都唔緊要啦.連品你都輸埋.真可憐

By LOVE 豆花妹

一睇就知你講緊個K字頭ge 人

n年前冇玩,來圍觀下

k字頭

回復 2# 的帖子

咁都俾你知道左         

唔去抱怨帖?
durexxxxxxxxxxL

回復 6# 的帖子

我唔係抱怨.只係話人無品姐

冇品成咁不如講個名出黎LA..洗咩比面佢。

回復 8# 的帖子

haha.俾小小面子佢吧

不過我玩左咁耐都見過好幾個"聽聲"好勁....入佢地第一人稱睇佢地識aim住d未返生既藍影等佢地出世..一出世即殺

引用:
原帖由 俛許偕伝 於 2009-10-13 14:07 發表
不過我玩左咁耐都見過好幾個"聽聲"好勁....入佢地第一人稱睇佢地識aim住d未返生既藍影等佢地出世..一出世即殺
暫時未見過有可以睇到藍影(未出世)既外掛
同埋有時有d位 係人都估到係果個位出 所以咪camp定先囉

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-13 14:56 發表

暫時未見過有可以睇到藍影(未出世)既外掛
同埋有時有d位 係人都估到係果個位出 所以咪camp定先囉
最慘佢地d 準星跟住d藍影郁呢/_\

好憎d人亂咁話人外掛~
前日玩cs都俾人話外掛~好火~~

回復 13# 的帖子

cs 又係啦.d 人外掛反而話你外掛

引用:
原帖由 superiorderek 於 2009-10-13 18:02 發表
cs 又係啦.d 人外掛反而話你外掛
咁樣未免太仆佳了吧~

50 1234
發新話題