發新話題

外掛 -_- 一齊外掛吧

[Close]
新手係咁 唔識咩叫聽聲 ~"~

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-13 14:56 發表

暫時未見過有可以睇到藍影(未出世)既外掛
同埋有時有d位 係人都估到係果個位出 所以咪camp定先囉
就好似不留情 第1  出屋個到 係人都知上面有HUN有SMO有BOO
唔睇上面點得  新手1又要唔知 以為係自己醒 又要企到出一出  D人一出望上面 緊見到佢地 射死佢 地又話人外  =[

我一向唔插依D咀....因我聽得多..因依D問題而炒咀

因Boomer出場要聽聲問題聽得多.....

我見意如場主有安裝插件的話可以玩樣野....

Boomer出場嘔吐聲只係會隨機咁在當時正確既位發出一次Boomer嘔吐聲....咁人就要估同留心係邊到....

相信有佢難度同因依D問題而炒咀會幫到手掛....

幾得意遲下整Hunter都係咁.....

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-13 14:56 發表

暫時未見過有可以睇到藍影(未出世)既外掛
同埋有時有d位 係人都估到係果個位出 所以咪camp定先囉
的確有此外掛,自推動,自動描等等都有,所以好難避免

但係好多外掛都好易睇得出,係穿牆難睇小小,因為可以扮見吾到

其實睇穿牆外掛作用其實吾太大,因為對於勁人黎講基本上已經=有左

而且,即使比你睇到,你未有禁既技術都好難一個頂晒所有怪,

聽聲勁既人已經=有穿牆能力,呢點係無可否認,但係都有個弱點,太遠聽吾到

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-13 21:24 發表

其實睇穿牆外掛作用其實吾太大,因為對於勁人黎講基本上已經=有左

而且,即使比你睇到,你未有禁 ...
視力與聽力ge決鬥~

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-13 21:24 發表

而且,即使比你睇到,你未有禁 ...
最憎-.- d bug hun都係無得聽

引用:
原帖由 teddytou 於 2009-10-13 23:53 發表

最憎-.- d bug hun都係無得聽
7ka 神hun  --------

引用:
原帖由 Pat. 於 2009-10-13 10:58 發表
一睇就知你講緊個K字頭ge 人
sor 我叫kaho
我k字頭 你話我?

支持樓主啦~
好唔明d人    玩槍game唔識聽聲
之後比人穿左就外掛
果d人真係好無用
不如叫果d人換對靚喇叭之後再做下聆聽訓練

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我由一開始玩VLAN 俾人話到近幾月先冇啦

Big ass jun   你不嬲都用開我幫你推出ge外掛  你放督屁D跟住D屁屁就自動去左敵人身上你聞到之後就知道佢罕邊 真係我一大傑作

回復 15# 的帖子

我真係試過 -0- 人地外掛 反而自己俾人話外掛

回復 21# 的帖子

bug hunter 太正了  討厭  

回復 22# 的帖子

hahaha  7.7 kaka

發新話題