29 12
發新話題

比賽: ._DeprAveD〞 vs 生化撚萬碎

[Close]

._DeprAveD〞 vs 生化撚萬碎

遊戲類型: 信長盃4 第一回合 淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則

果個msn唔係的  我已經加了你msn

盡量希望係星期6打  因為好似得果日全部得閒

星期6下午 2-6到   你比時間吧

約左5:30打  對面off msn~_~

幾時再打埋
6lv彈左槍 鄧你地唔底

岩岩打完第1場
想問你地幾時打埋第2場 你地OFF左

對面打完1場MSN 又吾ON 點搵你 7點30-8點50

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則。

Y你地開埸=.=
=  = = == = =

引用:
原帖由 aR.kaB 於 2009-10-18 01:13 AM 發表

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場;參照 比賽規則。

Y你地開埸=.=
=  = = == = = ...
佢地叫我地開 同埋佢地選聯合

今日下午1-6

六、約賽時間指引:
1、由於本次比賽並非在大假期舉行,所以每回合比賽安排於週末進行。
2、星期五、六、日為比賽日,星期一、二為特別寬限日。
3、星期五凌晨公佈比賽對戰表,入選隊須24小時內抽籤並與對方約定比賽時間,最遲於48小時內約實比賽時間。
4、約時間應將自己隊可以比賽的時間,先在對應比賽帖回覆說明;而不是詢問或等待對方 MSN 上線。
5、與對方約實的比賽時間,必須在對應比賽帖回覆說明以作證;私下約定或MSN上所約定時間而未在對應
  比賽帖回覆說明,當出現爭議時不能作證。
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽。
7、約定比賽時間後,30分鐘後未赴約而沒有任何交代,當棄權處理;60分鐘後未到即當棄權。
8、雙方必須積極約定比賽時間,不積極一方導致無法進行比賽,則當棄權處理。
9、雙方無法約實比賽時間,則由裁判判決雙方棄權或其中一方進入下回合。

好明顯 生化**粗口**萬碎 違反規定

唔關我事  尋日打完  我地人冇鐘  之後  我on住msn等左對面大約15分鐘先走
之後話我違反????

而且  本來我地可以夠時間等  我地4:30因有隊友要ot  4:30先岩岩放  約左5:30
之後 對面5:40先on msn  話有人要沖涼  直到6點先出現  5:20分其實我地已經齊人
係對面一直冇on msn

姐係e加係我錯?

希望龍大可以睇真d事實既真相

29 12
發新話題