41 123
發新話題

比賽: [AnsWeR] vs [UnitY_B]

[Close]
我想問你在那裡看到呢????

引用:
原帖由 [AnsWeR]HokYin. 於 2009-10-16 04:17 發表
對面的,我地只可以係星期5~日晚上 11點後打,因為全隊的人也要上班!!MSN我以加你了'!!
這個算不??
你地話11點後打...11點 - 幾點?

那明天晚上12點正準時打比賽!姐係星期1 姐係19號'

麻煩貴團盡快回復我!!

[AnsWeR]HokYin. 話:
引用:
原帖由 [AnsWeR]HokYin. 於 2009-10-18 03:22 發表
第2場星期日晚上11點準時開打!!
[UnitY_B] 團同唔同意都好應該作出回應, 但你地13個鐘後都冇回覆, 人地會當你地默認.
引用:
原帖由 [AnsWeR]WinGYin 於 2009-10-19 01:07 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1390167&ptid=159524][/url]
等左1個半小時!!我地夠要返工?
你覺得你返學累點定係我地返工累點!!?
我地11點入齊哂等你地!!你地又呢樣又果樣
搞到12點半!!咁叫誠意?
既然12點半已經齊人, 如果可以就打埋佢吧...
引用:
原帖由 小rAY_] 於 2009-10-19 01:11 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1390173&ptid=159524][/url]
-          咁我地話早上打你地夠吾制啦
-       咁我地有d夜晚出得ge都出晒黎..
-         入到網吧...爆人.
等到有機啦...個vlan有問題..轉機.入晒場"
        你地又話吾打....咁你地當我地係咩先 ...
除非你確認你屋企部機係用板載顯示卡(780G除外) 或 用緊無線寬頻 或 寬頻分享器好差 或 屋企人一定要睇 bbTV, NowTV 又或者屋企其他電腦行進BT/FOXY/迅雷  或 睇緊網羅電視 ...  屋企所用寬頻基本上都會比網吧好, 除非你好熟悉間網吧, 或事前 已經準備 好.
引用:
原帖由 [AnsWeR]HokYin. 於 2009-10-19 02:01 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1390245&ptid=159524][/url]
那明天晚上12點正準時打比賽!姐係星期1 姐係19號'
希望 [UnitY_B]團 儘快作出回應.

其實果陣時唔係我地唔想打,,,,而係我地5個已經走左4個,其他人都是在掛機的,因為都等了2小時,由10點半等到12點9,正常約了11點準時開打,應該要早小小試場/上線啦,不但沒有回應,而且一個解釋也沒有,最小也可以MSN / 留1個言巴,

今晚12點打?   
係咪..

要返學..SO遲應機............sor

對面..d人去曬軍訓..要星期6~日先返到..
點樣..再約?

去晒軍訓..?咁點打...?

你地根本唔主力去約時間,咁點樣打呢?
又唔提出一些可行的時間,是不是有心想打的?

41 123
發新話題