45 123
發新話題

比賽: eASy_ vs 沙膽§團

[Close]
不是吧
不戰而勝嗎!?

引用:
原帖由 雞貴定龜貴 於 2009-10-18 00:30 發表
人地話冇交上網費wo 
但系點解呢 1個人冇交吾搵隊友通知下我地呢~?
定係成隊人冇交上網費?
我剛上MSN也收到

但是   真的全隊都沒交上網費?

還是 比賽 打算1v5

貴團沒誠意就別參加比賽吧

有時真係驚你上水話我吾應機

我都已經講過團有人要番工 約時間請快

就算貴團團長冇錢交上網費也好

應該也有團員上來留言講低吧

你們能約實時間嗎???

M.O 說:
HI
SORRY  果日我冇交上網費..比人cut左
都係琴晚都上得返網
我想請問比賽係咪有指定時間打完?
=_=應下人好唔好....我知我果日係我錯-.-但係真係唔係得燈唔同你地打囉
我上網費冇交 比人cut左ja...我都唔想= =
haha            對不起 說:
打緊團  轉頭回你

M.O 說:
ok
打完團        但係你又off鳥

交吾足上網費  ?  綠字=me

冇交上網費 岩岩先上返網  我又要返學  你地又要返工   點Q約時間呀==

返到學我同 同學 約定時間先啦

等左你就黎3日都冇消息
你仲話星期1 下午先俾到答案我  咩意思

比賽規則都冇睇   ???

2、星期五、六、日為比賽日,星期一、二為特別寬限日。
8、雙方必須積極約定比賽時間,不積極一方導致無法進行比賽,則當棄權處理。

你上網費冇交        係我錯?         

定係個比賽(星期五、六、日為比賽日,星期一、二為特別寬限日)太少時間?

仲話me講野吾用腦              嬲嬲地

引用:
原帖由 eASy_Mo 於 2009-10-18 14:41 發表
冇交上網費 岩岩先上返網  我又要返學  你地又要返工   點Q約時間呀==

返到學我同 同學 約定時間先啦
你已經過左48小時啦- -
仲要等星期一先同到〔你〕自己隊友約時間
有dd sm~
3、星期五凌晨公佈比賽對戰表,入選隊須24小時內抽籤並與對方約定比賽時間,最遲於48小時內約實比賽時間。
4、約時間應將自己隊可以比賽的時間,先在對應比賽帖回覆說明;而不是詢問或等待對方 MSN 上線。
5、與對方約實的比賽時間,必須在對應比賽帖回覆說明以作證;私下約定或MSN上所約定時間而未在對應
  比賽帖回覆說明,當出現爭議時不能作證

打完了  no煩

打到冇引  個個都lag住玩   

快攻果場真係有d驚

送上我與easy團長既對話

附件

上面果幅圖  愈睇愈想笑

謝指教了

支持支持

乜d時間甘快既-_-sm架喎

45 123
發新話題