發新話題

比賽: 飲品團 vs top_for_we

[Close]
由於飲品團遲到超過45分鐘而沒有交代

固此比賽由top_for_we 勝利

由於沒有在此帖約實時間 加上飲品團並未有人回覆過此帖 因此取消原定判裁
請於本帖再約時間開戰,或者附上聊天訊息紀錄作證明已約定時間

#sosad#.

己發短訊息給 飲品團團隊 5個團員
若不在今天之內表態則判輸
或者 top_for_we團隊 能附上已跟對方約好時間的證據 飲品團 也同樣被判輸

咁如果佢地打番
咁就當無事發生?
咁我地咪好唔著數-___-''
約好左佢地放飛機
而我地隊員特登出左網吧打
而去到先知道佢地唔夠人+潛水
咁對我地唔係幾公平lo^__^"
但如果你更係要咁樣...我無野好講

聽日3點鐘
如果你地得就係度say吧

非常抱歉, 由於規則沒有寫清楚而導致今次爭議,初步睇 top_for_we  比較積極,飲品團就有點理虧,甘就由 top_for_we  決定是否打唔打。

以下係更新規則,約時間指引:
六、約賽時間指引:
1、由於本次比賽並非在大假期舉行,所以每回合比賽安排於週末進行。
2、星期五、六、日為比賽日,星期一、二為特別寬限日。
3、星期五凌晨公佈比賽對戰表,入選隊須24小時內抽籤並與對方約定比賽時間,最遲於48小時內約實比賽時間。
4、約時間應將自己隊可以比賽的時間,先在對應比賽帖回覆說明;而不是詢問或等待對方 MSN 上線。
5、與對方約實的比賽時間,必須在對應比賽帖回覆說明以作證;私下約定或MSN上所約定時間而未在對應
  比賽帖回覆說明,當出現爭議時不能作證。
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽。
7、約定比賽時間後,30分鐘後未赴約而沒有任何交代,當棄權處理;60分鐘後未到即當棄權。
8、雙方必須積極約定比賽時間,不積極一方導致無法進行比賽,則當棄權處理。
9、雙方無法約實比賽時間,則由裁判判決雙方棄權或其中一方進入下回合。

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-17 20:28 發表
非常抱歉, 由於規則沒有寫清楚而導致今次爭議,初步睇 top_for_we  比較積極,飲品團就有點理虧,甘就由 top_for_we  決定是否打唔打。

以下係更新規則,約時間指引:
六、約賽時間指引:
1、由於本次比賽並非在大假期舉行,所以每 ...
哦 甘佢地聽日打吾打
而家我報左個時間係度 打吾打就係佢地決定~_~

引用:
原帖由 凍檸樂﹏ 於 2009-10-17 20:40 發表

哦 甘佢地聽日打吾打
而家我報左個時間係度 打吾打就係佢地決定~_~
我都覺得無奈, 但對方可能覺得好痛苦.
如果你地團表現積極D 或者會好D

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2009-10-17 20:44 發表

我都覺得無奈, 但對方可能覺得好痛苦.
如果你地團表現積極D 或者會好D
SORRY 因為我地要工作 要就大家時間
所以比較難約 但今日決定左聽日3點會得閒
而家先可以真真正正講真個時間
我感到抱歉 希望下次吾會有同樣既事情發生

最好解決方法
加本人msn.即刻講即刻打
[email protected]

引用:
原帖由 Mr7 於 2009-10-17 21:19 發表
最好解決方法
加本人msn.即刻講即刻打
[email protected]
版主榮=[

星期日沒時間喔- -
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

2、星期五、六、日為比賽日,星期一、二為特別寬限日。

點講你地都有責任
如果唔係就星期1/2 時間top_for_we定
飲品團自己決定吧如果明天 3點鍾 打top_for_we
那當top_for_we WIN你們一場先當1:0繼續打下去

而且原本說好今天下午1:30分打

但等到2:30也沒人喔=]
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

發新話題